De store nyheder fra Geneva Motorshow

De store nyheder fra Geneva Motorshow

1118visninger 2 svar | 6. mar 2018
Vi forsætter med anden omgang af de store nyheder som bliver præsenteret under det store motorshow i Geneva.  I dag skal vi se på den helt nye Auris fra Toyota, Lamborghini smider taget af deres letvægter og så er en ny Supra næsten klar - næsten...


Lamborghini Hurrcan Performante Spyder

Den første bil i dag er den nye Performante Spyder fra Lamborghini. Performante i den lukket udgave, er den hurtigste bil mærket har produceret, og derfor bliver Spyder nok en af de hurtigste cabriolet'er i verden. 

Motoren er Audi's 5,2-liter V10'er med 640 Hk og 600Nm. Det er ca. 30 hk og 40 Nm mere end den normale Spyder. Dog måtte Lamborghini sætte tempoet ned i hastigheden på grund af tagkonstruktionen - vi snakker om 325 km/h...  Som sin Coupé-broder, bruger den Lamborghini's utrolige livlige undervogn, som var med til at sætte dengang rekorden på Nurburgringen. Dog tror jeg at de kunne sætte rekorden nu for hurtigste cabriolet rundt på ringen.. 

Performante Spyder er en ensom ulv, indtil Ferrari er klar med deres 488 Pista Spyder og Mclaren 720 Spyder.


------------------------------
Toyota Auris 

Den forrige Auris var en populær bil i danmark, men resten af EU var den lidt usynlig med salget. Udover Toyota's ry for at være en kedelig bil, så var designet ikke det mest attraktive i klassen. Det har Toyota gjort efter, og her får den et meget Camry-ligende design! 
Auris'en er blevet 40mm længere, men 25 mm laver end den forrige model, og det skal hjælpe med plads og køreegenskaberne.  

FARVEL DIESEL! Toyota tror ikke på Diesel er vejen frem, så derfor har de slået dieselprogamet ihjel. Dog kommer der en Hybrid istedet for. 
Desværre har Toyota ikke endnu vist os hvordan kabinen ser ud, så derfor må vi vente lidt på det endnu Dog kører Auris'en på deres TNGA platform, hvor den faktisk er baseret på deres C-HR crossover - forvent samme kabine design.  Det er også samme motorprogram fra C-HR, udover en ny 2-liter Hybrid med 180 Hk for de entusiastiske. 

Motorprogram: 
Benzin/Hybrid
1,2 Turbo 120 Hk 17 km/l
1,8 Hybrid 128 Hk 26 km/l
2,0 Hybrid 180 Hk km/l N/a


--------------------------------------
De hurtige - Toyota GR Supra Concept.

Toyota er ikke helt klar endnu med Supra'en desværre, og man forventede dog at se den til dette motorshow. Desvære må vi nøjes med denne koncept version i racerklæder, som faktisk skulle vise den produktions klare udgave. Supra'en vil dele bund med den kommende BMW Z4. 


------------------------------
Kia Ceed SW. 

Ikke længe efter præsentationen af Ceed Hatchback'en, så er stationcar versionen klar. Her kan man finde samme 5" touch skærm med AppleCarPlay, eller 7" i de større udstyrs udgaver med  JBL premium sound system. 
Der hvor Ceed Sportswagon hopper væk fra konkurrenterne, er deres enorme 600-liter bagagerum. Det er mere end man kan finde i en større VW Passat Variant eller den kæmpe BMW 5-serie Touring!  Uden tvivl klasse førrende med plads!

Motorprogram T-GDi= Turbobenziner 
1,0 T-GDi 100 Hk 20 km/l 
1,4 T-GDi 140 Hk km/l 18 km/l
Diesel 
1,6 CRDi 99 hk  25 km/l
1,6 CRDi 110 Hk 25,6 km/l 
1,6 CRDi 136 Hk 25,6 km/l 

---------------------
Range Rover SV Coupe

Den sidste bil i dag er den begrænset SV Coupé fra Range Rover. Prisen starter lige fra 2 milioner kroner uden afgift for betalingen af en mindre bil. Det er gør den til den dyreste bil fra det Britiske mærke, og dog manglen af dørrende, så får man en eksklusiv luksus Coupé-SUV. 


Motoren bliver kun deres 557 hk 5-liter V8 med Superchager fra SVR udgaven, og så bliver det kun til 999 modeller.Ellers er bilen identisk med den normale fem-personers udgave...

-------------------------------
Lexus UX


Whops, var ved at glemme den nye Lexus UX for Toyota fansene derude! 

Lexus UX er den nye lille kompakte Crossover fra Lexus. Den er en tand under deres NX, men i klasse med biler som BMW X2 eller AUD Q3.

Som den helt nye Auris, så bruger den samme bund fra Toyoa's C-HR. Lexus kommer med deres nye elektroniske undervogn og Active Sound Control. Active Sound Control er lidt af et udenlandsk ord og noget vi ikke har set på vores europæiske modeller. Dog er det blot et system i motoren, som hjælper med at dæmpe motorstøj.... Motorprogrammet er meget enkelt, hvor tilføjelsen af kun to motor. Det består af to nye 2-liter motorer. Den ene er den helt nye 180 Hk hybrid og den anden er en 2-liter sugemotor for Nordamerika. 

Desværre bliver Lexus ikke længere solgt i Danmark, men måske kan disse nye modeller vende om på det?
Motorprogram:
UX 200 2,0 170 Hk
UX 250h 2,0 Hybrid 180 Hk.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  De store nyheder fra Geneva Motorshow
Kommentér på:
De store nyheder fra Geneva Motorshow
Annonce