Del din viden med andre

Del din viden med andre

16. okt 2019

Dette er sponsoreret indhold

Du er helt sikkert ikke alene om din interesse for biler og køretøjer, og derfor kan andre med garanti også drage stor nytte af din viden og biler, motorer og meget andet. De fleste hobbyer er bare meget sjovere, hvis du kan dele den med andre, som synes, det er ligeså fedt og sjovt som dig selv. Vidensdeling er vigtigt for, at du kan udvide din horisont og blive endnu klogere på det, du interesserer dig for. Det er også meget givende for dig selv at dele din viden med andre, som har den samme interesse som dig selv. 


Opsøg den viden, du gerne vil have 

Du kan ikke altid regne med, at viden kommer dumpende ned i turbanen på dig. Mange gange skal du selv være opsøgende for at få den viden, du søger efter. Hvis ikke du fortæller højt, at du gerne vil snakke med andre med samme hobby eller interesse som dig selv, er der jo ingen, der ved det. Ved at være opsøgende kan du få ny viden om for eksempel biler eller køretøjer, men du kan også stifte nye bekendtskaber. Det kan være rigtig givende at finde andre, der er lige så passioneret som dig selv, og hvis I kan dele viden frem og tilbage, kan det ikke andet end at gøre begge parter meget klogere. Det kan altid betale sig for dig at være opsøgende, og du kan kun gå klogere og måske et bekendtskab rigere derfra. 


Del og få igen 

Du kan ikke altid bare regne med, at du kan få en masse viden. Du bliver også nødt til selv at give noget. De fleste vil gerne give noget viden, men de vil helt sikkert også gerne have noget viden igen på et eller andet tidspunkt. Det skaber en ligeværdig relation, hvor begge parter får noget ud af det. Det er helt klart de bedste relationer og bekendtskaber, når det går begge veje. Du skal altså derfor sørge for selv at dele noget viden, hvis du også ønsker, at andre skal komme til dig med det, de ved. Når du giver, får du næsten altid noget igen, og det er det, langt de fleste ønsker - også når det gælder viden om en stor interesse. 


Få udvidet din horisont og dit perspektiv 

Det er rigtig sundt at få udvidet sin horisont. Det kan også altid være rigtig godt, hvis du kan få nogle nye perspektiver på nogle ting eller emner. Der er i de fleste hobbyer forskellige meninger eller perspektiver, som kan være med til at give dig et mere nuanceret billede af et emne eller noget andet. På den måde kan du få andres meninger end din egen, og måske kan det sågar flytte noget i dig også, som du ikke troede kunne lade sig gøre. Viden er mange ting, og det kan sagtens suppleres af holdninger. Det er spændende at få udvidet sin horisont, og så kan du efterfølgende sortere i det, og tage det til dig du ønsker.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x