Den ideelle bil til sommerens kør-selv-ferie

Den ideelle bil til sommerens kør-selv-ferie

20. maj 2019

Omkring hver fjerde af os danskere tager på en kør-selv-ferie. Om det er til Sverige, Tyskland, Frankrig, Italien eller Østrig, så elsker vi at tage turen på ferie i bilen frem for fly. At tage bilen betyder frihed og fleksibilitet for hele familien - både børn som voksne. Der er mulighed for spontane oplevelser, mindre planlægning og ikke mindst hygge for hele familien i timevis. En bilferie betyder nemlig ikke bare, at der er en destination som mål, men også at der er tid og plads til hygge undervejs. Det store spørgsmål er nu, hvilken bil der er bedst til hele familiens kør-selv-ferie, og det vil denne artikel prøve at svare på.


Den nye KIA Stonic 2019

KIA Stonic er en crossover til hele familien. Inspirationen til bilen kommer fra KIAs større SUVer. Den har et sporty look, og ikke mindst ungdommeligt, elegant og futuristisk, og dermed ligner den heller ikke den typiske, kedelige familiebil. Den er indrettet, så I får mulighed for at maksimere pladsen i bilen. Der er altså plads til alle medlemmer af familien, men ikke mindst også kufferter, tasker, telt, køletaske og alt det andet, som I kan finde på at pakke til sådan rejse. Samtidig findes bilen i mere end 20 forskellige kombinationer. 


Der er derfor mulighed for at personliggøre bilen præcis så den passer til jeres familie. Der kan for eksempel vælges mellem fem forskellige farver. Oveni dette fås bilen med funktioner som Apple CarPlay og Android Auto, så der er mulighed for underholdning til hele familien under hele turen. Tænker du også over familiens sikkerhed, så er denne bil stadig perfekt. KIA Stonic har nemlig fået fem stjerner i Euro NCAPs sikkerhedstest. Den kommer med sikkerhedsudstyr som ABS med elektronisk bremsekraftfordeling hvilket betyder, at bilen bremser jævnt fordelt ud på alle bremser. Den har også AEB som er automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse. Den har også LDWS vejbaneassistent, som advarer bilens fører, hvis bilen køres ud over vejens optegnede linjer. Ydermere findes der seks airbags som blot understreger bilens enorme sikkerhed. Der er selvfølgelig også IsoFix, hvis små børn skal med på turen.


Den ultimative bilferie

En kør-selv-ferie giver muligheden for uforglemmelige oplevelser for familien. Det handler om at opleve det Europa, vi som danskere er en stor del af. Det handler også om at opleve de unikke kulturer, som er at findes i Europa. En kør-selv-ferie åbner op for muligheder for at tage spontane afveje, kører i for eksempel forbi en hyggelig by eller en kulturel oplevelse, som I ikke før kendte til. Mange af de danske bilferier kører igennem Tyskland. Her er der mulighed for at tage en smuttur til Berlin, forbi vinmarkerne i Mosel eller måske forbi nogle af de mange slotte og borge der er at finde i Tyskland. En bilferie giver mulighed for at tage hele familien med på et eventyr. Vel at mærke er dette eventyr noget, som I selv som familie kreerer. Det er derfor minder for livet, og sådanne minder skal klart opleves i en bil som KIA Stonic.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x