Den nye iPhone SE 2020 er spækket med gode funktioner

Den nye iPhone SE 2020 er spækket med gode funktioner

6. maj

April 2020 blev måneden for en ny lancering fra Apple, der i mange år har leveret teknologiske løsninger i topkvalitet. Men afvigende fra de seneste modeller, præsenterede de en billigere model, nemlig den nye iPhone SE 2020. Her får du nogle af de bedste funktioner fra topmodeller som iPhone 11 Pro, men til en billigere pris og pakket ind i et velkendt design.

I denne artikel kan du læse mere om nogle af de bedste funktioner i den nye iPhone SE 2020, der blandt andet har den hidtil hurtigste chip, der sørger for en fantastisk GPS-funktion til bilen.

En avanceret chip til billige penge

IPhone 11 Pro blev udstyret med en fantastisk teknologi, som var revolutionerende inden for Apples design. Og her bliver du ikke snydt, når du vælger en iPhone SE 2020. A13 Bionic-chippen er den hurtigste chip i Apples smartphone-historie, og den sikrer en lynhurtig telefon. Her kan du spille, streame og surfe rundt som du vil, uden at du skal gå på kompromis med hastigheden.

Helt særligt ved den nye iPhone SE er den stærke pris, som vi sjældent har set det før. Du får den nye model til en pris mellem 3.700-4.000 kroner, hvilket er yderst usædvanligt for et Apple-produkt. Sammenlignet med iPhone 11 Pro, får du den nye iPhone SE til under halvdelen af den pris, som den aktuelle topmodel koster. Du får altså en fuldt opdateret GPS i din smartphone, og du kan ligeledes styre det hele gennem Siri, der gør din køretur langt mere sikker.

Iphone SE kameraet kan det nødvendige

Det er umuligt at levere kvalitet på samme niveau som topmodellerne, når det skal gøres til en god pris. Derfor skal du gå en smule på kompromis med kameraet i iPhone SE 2020, hvis vi sammenligner med iPhone 11 Pros tredobbelte kamera. Men det betyder ikke, at du får dårlige billeder. Du får stadigvæk 12 MP vidvinkelkamera med 5x digitalt zoom og den intelligente portræt-funktion.

Derudover kan du filme løs med 4K-viodeoptagelser, hvor du også får True Tone Flash med LED, slowmotion og filmisk videostabilisering. Du har mulighed for 3x digitalt zoom, og du får en fuld stereooptagelse.

Teknologien bag gør det nemmere for dig

Apple Pay vinder indpas på det danske marked, og det er med god grund. Her får du mulighed for at indtaste dine oplysninger fra dit betalingskort og betale trådløst med din smartphone. Du har ligeledes mulighed for at downloade relevante apps for dig, der kan gøre det nemmere for dig, eksempelvis når din bil skal på værksted.

Vi kommer heller ikke udenom iPhone SEs stemmestyring, der efterhånden er indbygget i alle modeller fra Apple. Her kan du via stemmen foretage opkald eller styre musikken, hvilket øger din sikkerhed på vejene. Du kan på den måde styre din telefon helt håndfrit og klare de vigtige opkald.

Teknologi er et nøgleord hos Apple, og derfor kan du med fordel anvende iPhone SE som din nye GPS og assistent i bilen.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x