Den nye KIA EV5 - Kompakt EV9? (KORT OM).

Den nye KIA EV5 - Kompakt EV9? (KORT OM).

1214visninger 0 svar | 25. aug

DETTE ER KORT OM DEN KOMMENDE KOMPAKTE ELBIL EV5 FRA KIA.

I løbet af året blev der givet en forsmag på KIA EV5 i en konceptversion, der var tæt på produktion. Nyligt lækkede billeder af den endelige KIA EV5 har givet klare spor om dens design og positionering. Kia har imidlertid først nu afsløret officielle detaljer på Chengdu Motor Show i Kina. Præsentationen fokuserede primært på KIA EV5's design, mens de fulde tekniske specifikationer vil blive offentliggjort tættere på lanceringen.

KIA EV5 repræsentere det elektriske alternativ til den næsten identisk dimensionerede Kia Sportage crossover - i lighed med den større EV9, der eksisterer side om side med den forbrændingsmotor-drevne Kia Sorento. Blandt konkurrenterne finder vi Skoda Enyaq og Mercedes EQB samt den kommende Ford Explorer og Fisker Ocean. EV5 vil desuden være en "søsterbil" til Hyundai Ioniq 5 OG KIA EV6. 

Hvad angår tekniske detaljer både indvendigt og udvendigt på bilen, er der i øjeblikket ingen oplysninger tilgængelige. Dog kan vi spekulere i, at det sandsynligvis vil have ligheder med det, vi allerede har set på KIA EV6.Elementer som instrumentbrættet, ratet og infotainmentsystemet ser ud til primært at være hentet fra EV9-modellen. Et buet digitalt panel huser førerdisplayet og den centrale touchscreen, og en række fysiske knapper og kontakter er bevaret til kernefunktionerne. Ligesom med andre nye Kia-modeller vil EV5 også holdes opdateret efter lanceringen gennem over-the-air-systemopdateringer, og ejere vil have mulighed for at aktivere funktioner efter behov.


Den nye KIA EV5 forventes hos de danske forhandler i midten af 2024!.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Den nye KIA EV5 - Kompakt EV9? (KORT OM).
Annonce