Den perfekte julegave til en bilentusiast i vinterhi

Den perfekte julegave til en bilentusiast i vinterhi

11. dec 2018

December er kalenderårets korteste måned. Der er kun 24 dage til jul. Resten bruges på at slå mave og finde nytårskrudt. Sådan er det bare. Men når du nu alligevel læser det her, er du højst sandsynlig på vej ud i panikrabatten, hvor du hvert år er ved at havarere over julegaven til familiens bilentusiast.

På den ene side kan du altid slippe afsted med at pakke et eksemplar af Haynes-manualen til det seneste projekt lidt pænt ind. På anden side ved du, at der skal tryk på både bil og entusiast her. Ofte er det nemlig kun ét ud af mange hundrede mærker, der dur. Og nej, ordet ’værksted’ bøjet i neon er ikke noget, nogen nogensinde har ønsket sig. Gaven til ham er nødt til at være personlig.


ÅRETS JULEGAVEHIT

Ingen grund til at give op af den grund. For faktisk taler bilentusiaster om deres største ønsker året rundt. I det, der sikkert er en uafbrudt talestrøm om nye modeller og nye dele, bliver de ved med at vende tilbage til én ting. Sammenligningsgrundlaget for alt i oktansjælens verden – yndlingsmodellen. Sandsynligvis har han bilen holdende i garagen, men drømmeøsen er klodset op for vinteren. Her kan du ende med at give årets julegave-hit – bilplakaten!


FRA DRENGEDRØM TIL DEN PERSONLIGE JULEGAVE

Plakaten på drengeværelset kom måske aldrig fra væggen og med ned i flyttekassen. Så har du fornemmelsen af – eller ved du – at det er drømmebilen i garagen, så er chancen mere end god for, at en lignende model udgjorde det største motiv på værelset dengang. Og det skal blive nemmere endnu for dig.

Billeder af bilen kræver ikke mere end en Googlesøgning. Men den personlige gaveide er faktisk endnu lettere at strikke sammen. For med hans egne billeder – ja, dem han synes bedst om, som med garanti ligger på de sociale medier – kan du få firmaer til at sætte de flotteste collager op. Om det så skal være et enkelt billede eller 140 små, så det ligner en Instagramplakat, styrer du helt selv med nogle få klik.


FOTOPLAKATER KAN PLACERES OVERALT

Så er det jo op til ham, om der skal gå drengeværelse og drømme i den igen. Eller om det er værd at læse op på et par gode råd, der får din gave forbi hans kæreste og ind i stuen? Værkstedet er selvfølgelig også en mulighed, hvis der nu er gået lidt for meget letpåklædt rundhyl i mandehulen.

Nå, det sidste er ikke din bekymring. Du skal bare forvisse dig om, at du kender til årets helt store hit under juletræet. Og kender vi en bilentusiast ret, så er drømme lige så omskiftelige som moden i aluminiummet til sommerhjul. Det går næsten lige så hurtigt, som det kommer. Næste år siger vi ikke, at du skal lægge en plakat under træet. Men det er i hvert fald en bedre gave end de støvede billedalbums, som I jo alligevel skal have frem hver jul.

Det bedste ved det hele er, at der kan tages nye billeder og laves nye plakater af nye minder hele tiden. Hvem ved – om ti år kan du måske samle nok til plakaten om de ti seneste drømmeslæder fra familiens bilentusiast?


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x