Den "varme" Hatchback lever endnu -Vanwall Vandervell...

Den "varme" Hatchback lever endnu -Vanwall Vandervell...

700visninger 0 svar | 17. jan 2023


Navnet er Vanwall Vandervell og er et nyt tysk bilmærke, som i år vil præsentere for deres bud for en elektrisk "Hyper GTi". Vanwall er dog ikke et nyt bilmærke da det stammer helt tilbage fra 1950'erne, hvor de dengang byggede Formel 1 biler. Desuden vil de også stille op til Le Mans i år med deres nye Vanwall 1000 i Hypercar-klassen. 

Vanwall Vandervell vil som sagt havde officielt præmere senere i år, hvor det tyske racermærke ville stille op med to modeller. En Vandervell S og den hurtigere Vandervell S PLUS. Forskellen bliver at Vandervell S yder 320 hk, 0-100 på 4,9 sekunder og en rækkevidde på 450 km. Derimod yder S PLUS 580 hk, 0-100  på 3,4 sekunder og en elektrisk rækkevidde på 420 km. Dog har Vanwall ikke udgivet mere information omkring batteriets størrelse endnu. 

Faktisk vides der ikke meget om bilerne endnu, udover at Vanwall selv har nævnt at deres elbiler vil være nogle af de letteste i sin klasse. Det vides også at startprisen vil være en heftig pris fra 128,000 Euros (Ca. 950.000 kr. uden afgift)Vanwall håber selv på at bygge 500 Vandervell i alt til, og det betyder at disse biler vil blive meget eksklusive på det europæiske marked. 

Hvem og hvad for nogle elbiler skal Vandervell S PLUS så kæmpe imod? Størrelsesmæssigt ligner den en konkurrent til den kommende Volkswagen I.D.3 GTX og den kommende hurtige version af MG 4. Dog er dens ydelse noget tætter på de koreanske super elbiler, KIA EV6 GT,Hyundai's kommende N-udgave af Ioniq 5 og for ikke at glemme Brabus SMART #1. 

 Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Den "varme" Hatchback lever endnu -Vanwall Vandervell...
Annonce