Derfor går professionelle racerkører op i deres helbre...

Derfor går professionelle racerkører op i deres helbre...

10. aug

Dette indhold er sponsoreret

Når der køres Formel 1, DTC, Le Mans eller nogle af de store racerløb i verden, så er alle racerkørerne fuldt fokuserede og klar til at køre bilen først over målstregen. For selvom det ikke nødvendigvis ser sådan ud, så betyder det faktisk noget, hvordan kroppen har det, når man skal køre om kap på Silverstone eller i Monaco. Formel 1-kørere og resten af de professionelle i feltet er nemlig toptunet atleter, der går ekstemt meget op i deres helbred - både det fysiologiske og det mentale. Det er nemlig altafgørende at de er klar og veloplagte, når de skal kæmpe om at komme først over målstregen. Det gøres bedst med en krop og et sind, der er i topform - og i denne artikel kigger vi på, hvordan racerkørerne klarer sig bedst med netop dette. På  https://www.health24.dk/ kan du selv komme i topform, hvis du føler at du har brug for det. 


Vi kigger her på, hvorfor det er lige så vigtigt at være optimalt trænet til at køre de store racerløb, som at spille de store turneringer i fodbold. Dernæst kigger vi på, hvorfor det mentale helbred er en lige så stor del af motorsporten som selve fysikken er. Det er nemlig ikke bare sådan lige at sætte sig ind i en racerbil og vinde de store løb.

Lige så trænet som fysiske atleter

Faktisk er der ikke den store forskel på racerkørere og fodboldspillere i deres styrketræning. Det er nogenlunde samme fysik de to typer af atleter skal besidde for at levere optimalt i deres profession. Kevin Magnussen og Christian Eriksen træner faktisk på mange måder på samme måde, da de begge to skal levere på topplan. 


for fysikken skal være iorden, hvis man skal kunne reagere på de hurtig sving, barrikader og modstandere som racerbanen byder på. Når bilen smadrer ned af langsiden med 300 kilometer i timen skal man kunne være klar i hovedet til at træffe de rigtige beslutninger.

Mentalt helbred også vigtigt

Man skal hellere aldrig undervurdere betydningen af racerkørerens mentale helbred. Det kan være altafgørende for forskellen mellem fiasko og succes, at man er opsat på succes og kan lægge nederlag bag sig. Derfor opererer langt de fleste racerhold også med sportspsykologer, der taler med de professionelle racerkører, hver eneste uge. På den måde kommer de bedst videre og bygger det rigtige mindset frem mod at opnå succes på racerbanen. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Martino2018
Martino2018 (Kommerciel blogger)
Oprettet 21. okt
MASCOT
MASCOT (Kommerciel blogger)
Oprettet 21. okt
x