Derfor skal du overveje leje af minibus

Derfor skal du overveje leje af minibus

13. sep 2019

Dette er sponsoreret indhold 


Har du prøvet at skulle arrangere transport for en større gruppe, har du måske erfaret, at det kan volde en del logistiske vanskeligheder. Først og fremmest er der mange forskellige former for transport – og det er ikke altid, at man får overvejet dem alle sammen. Desuden kan det være lidt af en jungle at finde de bedste tilbud på den foretrukne transportform. 


Men det behøver ikke at være hverken besværligt eller tidskrævende at finde de bedste tilbud på transport. For eksempel er det nemt og hurtigt at finde busudlejning på Bookingabus.com – herunder leje af minibus.


Men hvorfor lige vælge en minibus? Vi giver dig tre gode grunde til at leje en minibus – og giver dig i samme ombæring en håndfuld gode råd til minibus leje.


Leje af minibus giver frihed og fleksibilitet

Har du prøvet at arrangere en tur med offentlig transport, ved du sikkert, at det kan være noget af et regnestykke at få det hele til at gå op i en højere enhed – især hvis du og dit selskab skal med flere transportmidler for at nå jeres destination. Måske skal I både med bus, tog og taxi – og det er ikke sikkert, at de forskellige transportmidler passer sammen. 


Så er det altså bare nemmere at booke leje af minibus. Men en minibus kan du og dit selskab bare sætte jer ind i bussen ved jeres startdestination og nyde at blive kørt direkte til døren. I bestemmer selv afgangstidspunkt, og I skal ikke spekulere på, om I nu når det næste transportmiddel. 


Hvad end det er transport til et bryllup, miniputternes fodboldkamp, en bilmesse eller noget helt fjerde, bliver tingene bare nemmere med en minibus. Du skal ikke ud og finde en taxa, et tog eller fem forskellige forældre, der kan køre. Er der gangbesværede med på turen, er det desuden muligt at finde leje af minibus med lift. 


Med minibus leasing foregår det hele på jeres præmisser. Minibus leje giver med andre ord frihed og fleksibilitet. 


En minibus gør rejsen hyggeligere

Både tog og bus kan have sin charme. Men offentlig transport er ikke altid lige hyggeligt. Du kan for eksempel helt sikkert komme i tanke om sjovere aktiviteter end en tre timer lang togtur i en overfyldt kupé – vel at mærke uden madvogn og aircondition. 


Med en minibus bliver turen bare lidt hyggeligere. Her er du kun i selskab med gode venner eller kollegaer, ligesom der er masser af benplads og komfort. Og vælger I leje af minibus med chauffør, behøver I blot at læne jer godt tilbage og nyde turen. Der er masser af tid til hyggelige aktiviteter – uanset om I er til sanglege, øl eller spil. 


Ankom samlet i en minibus

Det er hyggeligere at rejse og ankomme i samlet flok. Gruppedynamikken kan nemlig godt gå lidt fløjten, hvis gruppen bliver delt op i to eller tre hold. Men af pladsmæssige årsager er det ikke altid muligt at rejse sammen. 


Med en minibus kan du og dit selskab rejse sammen – også hvis I er mange. Der findes nemlig minibusser i forskellige størrelser. Det betyder, at du og vennerne, kollegaerne eller holdkammeraterne altid kan rejse i én og samme bus – uanset om I er 9 eller 18.


Vælg en minibus med chauffør 

Hvis du vil gøre det endnu nemmere, så find en minibus pakke, hvor chaufføren er inkluderet. Hos bookingabus.dk er chaufføren for eksempel altid inkluderet, så I slipper for at diskutere, hvem der skal køre minibussen. 


Og så er det selvfølgelig også rart med en chauffør, hvis I for eksempel skal til motorløb, polterabend eller andre aktiviteter, som kunne indebære kolde fadøl eller andre våde varer.


Før du lejer en minibus 

Der er en række ting, du skal overveje, før du vælger at leje en minibus. For det første kan det være en god idé at overveje dit budget, inden du kaster dig ud i at leje minibusser. Hvis du eksempelvis skal afsted med gutterne, kan I jo overveje at splitte regningen. 


For det andet skal du overveje, hvilke behov du og dit selskab har. Det er nemlig ikke underordnet, om det er en hel fest, der skal fragtes, eller om det blot er fem glade gutter. 


Find det rette tilbud på leje af minibus

Det er altid en god idé at undersøge markedet for forskellige tilbud. Prisen på minibus udlejning svinger nemlig en del fra selskab til selskab.


Det kan dog være et større detektivarbejde at finde forskellige tilbud på leje af minibus. Derfor kan vi varmt anbefale at indhente et online tilbud på Bookingabus.com. Her finder du med få klik de bedste tilbud fra flere forskellige busselskaber. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x