Derfor skal du vælge Wunderbaum

Derfor skal du vælge Wunderbaum

23. jan 2019

Hører du også til blandt de mange bilejere, der syns det er kedeligt at sætte sig ind i en bil der ofte dufter surt, eller har en gammel lugt hængende, som du ikke kan slippe af med?

Vi kender det alle. Efter en lang vinter, hvor vejret har været koldt og vådt i mange måneder, ligner bilen noget der er løgn, og lugten er måske heller ikke helt tiptop.  Men det er i virkelig heden meget nemt at genfinde glæden ved sin gamle bil.

 

Indvendig rengøring af bil

Ved en evig dårlig lugt i bilen, kan man hurtigt miste lidt af glæden ved sin bil og man kunne måske fristes til at vælge den nemme og hurtige løsning, med at hænge en luftfrisker op i bilen. Det vil bestemt også løse problemet her og nu, men årsagen til den dårlige lugt vil fortsat være til stede, og den vil straks vende tilbage når luftfriskeren på et tidspunkt, begynder at miste sin virkning. 

Start derfor med at lave en grundig indvendig rengøring af din bil. Fjern alt affald, Mac D papir, tabte pomfritter undersædet og diverse skidt og snavs. Faktisk er det en rigtig god ide at fjerne alle unødige papir genstande, da det kan opfange fugt og dermed være medvirkende til at ruderne dugger. Efter oprydning og en tur med støvsugeren, rengøres nu alle overflader. Du kan vælge at investere i utal af forskellige bil pleje produkter, eller du kan bruge en klud med vand og sæbe, det virker ganske uden mærket. Læs mere om indvendig rengøring af bil her.

Når du nu alligevel er i gang, kan du lige så godt pudse vinduerne også. Nu er bilen nemlig helt perfekt og den grimme lugt burde nu være forsvundet. En anden og faktisk også meget vigtig fordel ved at ryddet op og få gjort rent i sin bil, er den glæde man efterfølgende føler. Faktisk kan det virke afstressende og afslappende efterfølgende at køre i den.

 

Den original Wunderbaum

Når den indvendige rengøring af bilen er vel overstået, er det tid til at vælge den rette duft til bilen. Der findes i dag et utal af forskellige air fresheners på markedet, og i denne artikel vil vi ikke komme med nogen påstande, om at nogen air freshener skulle være bedre end andre. Alligevel vil vi godt fremhæve Wunderbaum, for når vi taler om luftfriskere eller Air freshener om man vil, så er Wunder-baum det originale produkt inden for kategorien.

Det var nemlig den Canadiske (Schweiziske fødte) forretningsmand Julius Sämann, der i 1952 fik ideen til den lille smarte luftfrisker, og gav den navnet Wunderbaum til bilen.

En Wunderbaum er i virkeligheden et lille stykke pap, der formet som et rødgranfyrretræ dækket med parfume, skaber en skøn frisk duft i bilen. 

Wunderbaum er i dag et varemærke, som sælges i hele verden. Man kan sige at Wunderbaum er det samme indenfor air fresheners, som Apple er indenfor smartphones, og kører du rundt i en lækker AUDI, så skal det jo være det originale der hænger i forruden. Læs mere om Wunderbaum her.

 

Dufteguide

Det kan være svært at sidde på internettet og skulle vælge en duft, og især hvis ikke man kender sin ynglings duft i forvejen. På freshcar.dk har man tænkt lidt i forvejen og lavet en duftguide, der på bedste vis beskriver alle de dufte man kan vælge i mellem, i deres webshop. Besøg duftguiden fra freshcar.dk her.

Det er altså rengøring med vand og sæbe, og så en god fin Wunderbaum til forruden, der skal til for at få en god duft af ny bil i din bil.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x