Design din egen Air freshener

Design din egen Air freshener

4. mar 2019

Med en custommade air freshener, har du en af markeds mest effektive reklame muligheder. Vælg din egen duft, din egen skabelon og din egen farve, som matcher med din virksomhedsprofil. 


Vælg din egen form

Hos freshcar.dk kan vi fremstille en air freshener i præcis den udformning du ønsker. I vores katalog har vi over 250 forskellige skabeloner. Der ud over kan du også sendes os en skabelon efter eget ønske, og så klare vi også den.

Et unikt design til din virksomhed eller produkter, vil helt klart styrke din genkendelighed.

Flotte farver

Der er stort set heller ikke nogen grænser for hvilken farver, vi kan trykke din Air freshener i. Vælg f. eks en farve som passer til dit logo og det vil give dine kunder et topprofessionelt indtryk af din virksomhed, i din markedsføring.

Duft

Det er selvfølgelig vigtigt at du vælger den rette duft, så kunden har lyst, til at have en Air freshener med dit navn og logo, hængende i sin bil. Du bør derfor vælge en duft til din air freshener, som de fleste mennesker vil kunne lide. Til at vælge den rette duft kan du læse om de forskellige dufte, her i denne duft guide.

Målret din markedsføring

Med en Air freshener til bilen, vil du helt klart give din kunde noget som de ikke havde forventet. Du får ikke bare reklameret for dig selv, du bliver også mere synlig. En Air freshener holder nemlig ca. 8 uger, og hvor finder du lige en reklame mulighed, med så stort et potentiale, til så lav en pris?

Når duften er valgt, formen er sat og farver og logo er i hus, modtaget du selvfølgelig et udkast med det færdige layout, som vi kan gennemgået med dig, før den sendes i trykken. Så nemt er det faktisk.


Læs meget mere om Custommade Airt freshener her på freshcar.dk


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x