Det kan du give dig til, når bilen er rengjort og pole...

Det kan du give dig til, når bilen er rengjort og pole...

7. jun 2021

Hvis du holder af biler, og du går op i, at de skal vedligeholdes jævnligt med en ud- og indvendig rengøring samt pudsning og polering, så er der masser at gå i gang med. Særligt hvis du har mere end en bil hjemme i garagen, kan der ofte gå mange timer med at få dem til at skinne. Til gengæld er det godt at have nogle aktiviteter at gå i gang med, når du har pudset og poleret den firhjulede til præcision. I artiklen her vil du få tips til, hvad du kan give dig til i haven, efter du har brugt masser af tid i garagen. Du er måske ikke klar over, at du kan give din have nyt liv ved at købe billig muldjord til dine bede og til dine blomster og planter. 

På med havehandskerne 

Når du går og tripper for at have noget at give dig til uden for hjemmet, men du ved, at værktøjet i garagen er blevet sorteret, og at din bil har fået den helt store overhaling, så skal du ikke tøve. De fleste, som godt kan lide at få bilen og garagen til at stå knivskarpt kan godt lide følelsen af, når der er orden, og når det hele ser ordentligt ud. Derfor er det også muligt for dig at overføre den egenskab til din have, som måske bliver lidt forsømt nogle gange, fordi du bruger mere tid og energi i garagen. Til gengæld er det aldrig for sent at få havehandskerne på og udforske dine grønne fingre. Det fantastiske ved at gå i haven er, at du hurtigt kan se tydelige forbedringer med dine forskellige tiltag. For eksempel vil tilførslen af nyt muldjord fra en professionel leverandør give dine blomster og planter fornyet næring. 

Riv op og plant nyt 

Hvis du har forsømt din have i mere end en sæson, vil der sandsynligvis være brug for, at du går i gang med at hive nogle af dine sæsonplanter op. Det er heller ikke utænkeligt, at nye skud fra vilde planter har sat sine rødder forskellige steder i din have. Det kræver derfor, at du tager en runde, hvor du går og river alle de selvsåede planter og træer op, inden de bliver store og vokser dig over hovedet. Måske står der også nogle gamle planter eller buske, som du gerne vil af med, som du derfor bør rykke op med rod. Når du er færdig med det, kan du lede efter inspiration på nettet, hvor du også kan bestille nyt muldjord til dine bede, så de nye planter og blomster får de bedste forudsætninger for at blomstre i din have. 



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce