Det skal du skal være opmærksom på inden du køber en k...

Det skal du skal være opmærksom på inden du køber en k...

30. jul

En velfungerende værkstedskompressor kan være afgørende at have på dit værksted. Hvad end den skal bruges til et enkelt værktøj af gangen eller den skal være i stand til at køre flere større værktøjer samtidig, kan du hos KGK A/S finde et stort udvalg af værkstedskompressor i forskellige størrelser. Deres store udvalg sikre, at der altid er en kompressor til netop dit behov. I det følgende kan du læse lidt mere om værkstedskompressorer, og, hvad du skal være særligt opmærksom på, inden du køber dem. 

Køb en kompressor, der leverer stor nok luftmængde

Der er flere forskellige størrelser værkstedskompressorer, du kan vælge imellem, og inden du køber, skal du derfor være klar over præcis, hvad kompressoren skal bruges til. Her er det blandt andet væsentligt at undersøge, hvor meget luft den værkstedskompressor, du har udset dig, kan levere i minuttet. Dette afgør nemlig hvilke typer værktøjer den kan bruges med, og hvor mange forskellige værktøjer, der kan bruges samtidig. Overvej derfor dine specifikke behov og tjek denne specifikation før du tager en bestluning om hvilken værkstedskompressor er rigtigt for dig. Er den effektive luftmængden ikke stor nok, kan det have konsekvenser for arbejdsgangen på værkstedet.

Vælg en model til dit behov

Udover at se på luftmængden, er det generelt nødvendigt at undersøge hvilke slags model passer dine behov. Har du et stort værksted, hvor kompressoren skal bruge til flere forskellige værktøjer samtidig, er det en god idé at vælge en stor og solid model, der kan stå stationært i dit værksted. Er det derimod nødvendigt for dig at have en mobil kompressor, du kan tage med ud på job, skal du kigge på de mindre værkstedskompressorer med hjul og håndtag, da disse er lette at transportere. Hos KGK A/S kan du finde en lang række forskellige modeller - hvad end du har et mindre eller stort værksted eller skal bruge kompressoren til landbrug og foderanlæg. Du kan se deres store udvalg af værkstedskompressorer her


Vælg en forhandler, der giver dig god vejledning

Noget af det allervigtigste, du kan gøre, er at vælge en forhandler som giver dig god vejledning, når du skal købe en ny værkstedskompressor. Særligt hvis det er første gang, du skal købe en kompressor, kan det være en jungle at finde den helt rigtige. Der er mange forskellige typer og specifikationer, som du skal have sat dig ind i, før du tager den endelig beslutning. Hos KGK A/S får du altid god vejledning i, hvilken værkstedskompressor der kommer til at passe bedst til dine behov. Forklarer du dem, hvordan kompressoren skal bruges, skal de nok give dig et kvalificeret råd omkring, hvilken model du får mest glæde af i dit værksted. Du kan således undgå mange førstegangs fejl ved at vælge en forhandler, der giver dig den rigtige vejledning fra start. 



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x