Dette skal du huske, når du gerne vil lease bil

Dette skal du huske, når du gerne vil lease bil

23. okt

I Danmark er det populært at lease den bil, som man gerne vil have stående i indkørslen, men dette betyder også, at markedet for leasingbiler er vokset, og der er mange forskellige muligheder, som kan være forvirrende for nye leasere. Derfor får du i denne artikel gode råd til, hvordan du kommer nemmest igennem leasingprocessen, så du kan få den bil med dig hjem, som du har i tankerne. Så kan du lease allerede i dag. 

Find den rette leasingmetode

Der er mange forskellige måder at få en bil på, eksempelvis at leje eller købe en bil. Noget som dog er ret populært i disse tider er leasing af bil. Der er dog forskellige former for leasing, og du skal derfor være sikker på at du vælger den rette metode. Eksempelvis med flexleasing skal der f.eks. ikke betales fuld registreringsafgift. Det betyder, at man har mulighed for at spare mange penge, hvis du flexleaser til erhvervsbrug. Som privatperson har du også mulighed for at lease - og her skal du kigge på privatleasing, som faktisk er en god investering og du får mulighed for at udskifte din bil oftere samt værditabet på bilen er markant mindre.  

Læs din leasingkontrakt over flere dage

Når du har fundet den model og det mærker af bil, som du gerne vil have, så er det vigtigt, at du tager dig tiden til at læse din leasingkontrakt igennem. Dette er specielt vigtigt, da det som oftest er i de små detaljer, at du kan finde væsentlige oplysninger omkring, hvor meget det vil koste dig at aflevere bilen tilbage, og hvor du skal betale, hvis ikke bilen lever op til den standard, som er sat af forhandleren for returnering. 

Husk reglerne for kilometertal

Når du vælger at lease en bil, så er det vigtigt, at du husker reglerne for kilometertal hos det pågældende firma, som du har valgt at lease din bil fra. Det er disse, som bestemmer, hvor du skal betale, hvis du kører for mange kilometer i din leasingbil, og om du har mulighed for at få returneret eventuelle kilometer, hvis du ikke køre så langt, som du først havde antaget. Det er vigtigt, at du læser dette stykke i din kontrakt igennem, så du er sikker på, hvad du skal give, når du aflevere din leasingbil tilbage, da du ellers hurtigt kan komme til at stå med en høj regning for de kilometer, som du har kørt for meget.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x