Din passion for biler, kan blive til din karriere

Din passion for biler, kan blive til din karriere

1. feb 2018

Har du overvejet at gøre din passion for biler til din karriere?


Er du i tvivl om, hvilken uddannelse eller job, der passer til dig? De mange forskellige muligheder kan gøre det svært at finde den uddannelse, der passer til netop dig. Men det behøver faktisk ikke være svært at vælge. Man kan nemlig gøre sin hobby til sit arbejde, ved at uddanne sig gennem bilkarriere.


Er du til salg, rådgivning, marketing eller analyse? Eller vil du hellere bruge hænderne og have med køretøjers teknik at gøre? Uanset hvad, så er der en uddannelse for dig, som elsker biler!


Hvis du elsker at reparere biler, er det en oplagt mulighed, at gøre sin interesse til sit arbejde. En karrosseritekniker reparerer og genopbygger biler, der har været udsat for skader. Arbejdet går bl.a. ud på at rette buler, svejse, fjerne rust og vurdere omfanget af trafikskader på biler. Det er et arbejde og en uddannelse, der er spændende fordi biler hele tiden ændrer og udvikler sig.


Er du passioneret omkring større køretøjer, er det måske uddannelsen til lastvognsmekaniker, du skal kigge nærmere på. Her får du muligheden for at arbejde med teknik og elektronik på store køretøjer. Du lærer at fejlfinde, justere og reparere. Uddannelsen kan også tages via EUX, således du både får svendebrev og gymnasial eksamen.


Faktisk er folk med disse uddannelser - både lærlinge og færdiguddannede - meget eftertragtede, fordi branchen mangler dygtige mennesker, der har en stor interesse for biler.


Lyder det som noget for dig, kan du få et overblik over uddannelserne her.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce