DS 9 - Den ultimative model fra Citroen.

DS 9 - Den ultimative model fra Citroen.

329visninger 2 svar | 24. feb


Citroen's luksusmærke DS har netop præsenteret for deres første Sedan, der skal konkurrer imod de tyske mærker, såsom Audi A4, BMW 3-Serie og Mercedes C-klasse. 

Modellen hedder DS9, og vil være toppen af toppen hos DS. Et sted kan man måse godt kalde det for en efterfølger af den gamle Citroen C6. Dog er DS9 faktisk baseret på den nye Pegeout 508, trods for det er  den kinesiske 508L, som er 106 mm længere end den europæiske 508. Det betyder også at DS9, faktisk er næsten lige så lang og bred som den nye BMW 5-Serie.
DS har gjort meget for at gøre DS til en smuk stilfuld sedan med sit unikke design, hvor også set på DS7, kommer DS9 med krystal for - og baglygter som en del af ekstraudstyret. 

I kabinen har DS gjort meget for at få følelsen af en bil i første klasse, hvor instrumentbordet er beklædt med læder, knapper designet som Krystaller og for ikke glemme de dybe læder sæder. 
Som set hos DS7'eren, kommer DS9 også med samme 12" touch skærm - men nu også med et 10" digitalt instrumentering. Sikkerheden er også i top på DS9, hvor den kommer med udstyrs, såsom automatisk nødbremse, indrødt kamera, DS Park pilot (Automatisk parkerings-hjælp), DS DRIVER ATTENTION MONITORING (Holder øje med om føreren er vågen) DS ACTIVE LED VISION (Forlygterne følger vejens konstruktion og holder øje med forankørende biler for ikke at blænde dem), Active Scan Suspension (Scanner vejen for at give den bedste affjedring) og så Level 2 semi-autonomous (DS9 kan selv køre og følge med trafikken med en fart op til 180 km/h.)Omkring det tekniske, vil DS9 kunne komme med et hav af 1,6 Turbobenziner med el-motorer.Altså DS9 vil være udstyret med Hybridmotorer, hvor topmodellen yder 360 hk. Det vil også sige, at der ikke kommer dieselmotorer ombord DS9. 
Til sammen kalder DS dem for E-TENSE, hvor den mindste yder 250 hk og er en forhjulstrækker. Den næste bliver den førnævnte 360 hk udgave, som bliver udstyret med firehjulstræk og el motoren alene yder 225 hk.  Dog kommer der også en 225 hk benziner med samme 1,6 turbo, uden brug af en elmotor. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  DS 9 - Den ultimative model fra Citroen.
Kommentér på:
DS 9 - Den ultimative model fra Citroen.
x