Effektiv lakpleje

Effektiv lakpleje

5. jul 2018

Der er ikke noget bedre end en helt ny bil lige fra forhandleren. Den er helt skinnende og har den der ’nye bil’-duft. Der går dog aldrig lang tid, før dens skinnende ydre begynder at falme. I takt med lange køreture og hårdt vejr begynder der at komme ridser i lakken. Derfor har du brug for et ordentligt lakpleje-produkt som Nanolex Nano One, der kan holde din bil fin og skinnende.

Nano One er brugervenlig og tørrer efter cirka 20 minutter.


Polér og beskyt

Nano One gør to ting på én gang, når du påfører den. For det første poleres bilen. Nano One er udviklet gennem nanoteknologi, så voksen binder kemisk til bilens lak, og bruger polér-middel, der hjælper dig med at slibe ridserne i lakken væk ved brug af en polermaskine eller håndpoleringsapplikator.

For det andet bliver bilens lakering beskyttet af Nano One. Siden voksen er udviklet med nanoteknologi, og den binder sig kemisk til bilens lak, dannes der et tyndt gennemsigtigt lag over lakken. Dermed får du også et beskyttende lag, der forsvarer den nypolerede lak mod små nye ridser.

På den måde kan du polere og beskytte din bils lakering på én gang, så du ikke behøver have alverdens forskellige produkter stående ude i garagen for at give din bil den optimale beskyttelse.


Til alle farver

Ofte dækker en voks blot over ridser ved at matche bilens farve og blive brugt som maling. Den gør ikke noget for faktisk at fjerne ridserne, men dækker dem kun. Sådan er det ikke med Nano One.

Som nævnt ovenover hjælper Nano One dig med at slibe ridserne i lakken væk og påfører i processen bilen med et skinnende gennemsigtigt lag, der beskytter mod nye ridser. Takket være dette gennemsigtige lag kan Nano One bruges på alle farver. Hvis du har flere forskellige biler, behøver du derfor ikke bekymre dig om at lede efter flere forskellige udgaver af det samme produkt.

Nano One er ikke en maling. Voksen skjuler intet, og den behøver derfor ikke have nogen bestemt farve. Du kan bruge løs af ét Nano One-produkt på alle dine biler, hvad enten de er sorte, pink eller hvide.


Langvarig virkning

Dette lakpleje-produkt drager meget gavn af nanoteknologien, der skabte det. Nano One bliver liggende som et beskyttende lag over din bils lakering i fire måneder, og samtidig forbliver lakeringen også smuk og skinnede. Nano One beskytter nemlig ikke kun mod små ridser fra vildtflyvende sten, men også mod solens UV-stråler.

UV-stråler er ikke et problem, der ofte tales om, når det gælder biler. Generelt set er strålerne heller ikke nogen decideret trussel mod din bil. Hvis du gerne vil have, at bilen skinner med sin nye lakering, er du dog nødt til at forsøge at beskytte lakeringen mod UV-stråler.

Hvis din bil ikke er beskyttet mod solens stråler, bliver lakeringen hurtigt kedelig igen. Lakken falmer simpelthen i sollyset. Med Nano One kan du dog beskytte lakeringen mod solens effekt. Det er som at give din bil solcreme på.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce