El Løbehjul - Det nye sorte

El Løbehjul - Det nye sorte

24. maj 2019

Udstyret med et lille batteri og en elektrisk motor, har løbehjulet fået sin re-entry, i form af elektrisk løbehjul du finder på alle gader og stræder. I flere og flere større byer, finde man El løbehjul på åbne pladser, fortorve og stort set alle mulige steder hvor det kan stilles.



Lej et el løbehjul

I en tid hvor deleøkonomi og samkørselstjenester, bliver mere og mere udbredt, har det elektroniske løbehjul, gjort sin entre. Ved hjælp af en app, kan du som forbruger nemt og hurtigt, finde frem til det nærmeste løbehjul. Bor du i en storby, så er det nærmeste El løbehjul altid kun få minutter væk. På denne måde kan du nemt, hurtigt og sjovt, komme fra A til B i løbet af “no time”. 


På den relative korte tid, El løbehjulet har været ud på market som en lejeordning, er flere aktører kommet til. For at nævne nogle af de største, kan nævnes voi og tier som var nogen af de første aktører af El løbehjul, til det Københavnske marked.

Det fungere faktisk rigtig fint. Efter du har oprettet dig som bruger og indtastet dine betalingsoplysninger i appen, kan du leje løbehjul med det samme. Du åbner for appen og et kort viser med det samme, din placering og de nærmeste løbehjul. Når du kommer frem til løbehjulet, låser du op ved hjælpe af appen, og Værsgo, så er du klar til at køre.



Køb dit eget el løbehjul

Når man først har prøvet det et par gange, kan man godt blive bidt af at køre på el løbehjul. Derfor er der selvfølgelig også mulighed for, at købe sit eget elektriske løbehjul. Det kan være en rigtig god ide, hvis du f. eks kunne tænke dig at køre på løbehjul, til og fra skole eller arbejde. Rækkevidden er dog fortsat begrænset til omkring 20 km, for de fleste løbehjul. Det smarte her er dog, at du har et fuldt opladt løbehjul, når du tager hjemmefra om morgen. Har du langt til arbejde, kan dit løbehjul sikkert få lov at stå til opladning, mens du ikke bruger det. 


Der findes idag flere og flere forhandlere af elektriske løbehjul. Hos freshcar.dk har de et rigtig lækkert el løbehjul fra Autoskate, med en topfart på 25 km/t og en rækkevidde på 20 km.




Fremtid med el løbehjul

Der er ingen tvivl om at el løbehjulet har en plads i fremtiden. Med flere og flere mennesker i storbyerne, og dermed mere trafik på vejene, er el løbehjulet ikke blot en fantastik mulighed for at løse de trafikale udfordringer, det er også en kæmpe stor hjælpende hånd, til at skåne miljøet. Tænk bare hvor meget CO2, vi ville spare hvis flere bilister valgte at tage løbehjulet frem for bilen, hvis de alligevel ikke skal så langt.

Er du en af dem, der endnu ikke har prøvet et elektrisk løbehjul, så er det bare om at komme ud og prøve det. El løbehjul til voksne, som unge. 


God fornøjelse.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce