En bule i bilen? Få den til at fremstå som ny igen

En bule i bilen? Få den til at fremstå som ny igen

13. apr 2018

Du har måske prøvet at parkere bilen foran supermarkedet. Efter indkøbsturen kommer du ud og finder din bil med en bule. Ingen besked eller telefonnummer og heller ingen skyldig person. Det er smadder irriterende, når ens bil får skader, som man ikke selv er skyld i. Disse buler kaldes bilkabuler. Ligeså træls er det, hvis du ved et uheld rammer en lygtepæl eller et vejskilt, og forenden for at tryk.

At få repareret disse skader lyder umiddelbart dyrt. Men den moderne teknologi, gør det faktisk både nemmere, hurtigere og billigere at få repareret buler eller små ridser i bilen.


Hvordan repareres bulerne?

Kosmetisk eller kunstnerisk udjævning. Sådan kaldes det med fint ord, når mekanikeren fjerner de deformationer, der i dit karosseri. Flere mekanikere påstår endda, at de kan få din bils fabriksnye udseende frem igen. Dette gøres ved hjælp af amerikanske teknologier og meget erfarne bilmekanikere. En buleopretning uden lakering er som regel op til 80% billigere, end en traditionel buleopretning. Samtidig kræver denne metode ikke ny lakering. Det vil sige, at du ikke risikere misfarvninger i bilens udseende.

Den sidste ting der uden tvivl bør fremhæves er tidsforbruget. Mange buler kan oprettes på et par timer. Det vil sige, at du kan aflevere bilen, gå en tur i området, nyde en kop kaffe hos mekanikeren og til sidst kører hjem igen. Du skal altså ikke bruge lånebil eller undvære bilen i op til flere dage.


Hvad koster det at få fikset bulerne?

Prisen på en buleopretning uden lakering kan variere fra forhandler til forhandler. Den nemmeste måde at sikre din pris, er at kontakte værkstedet og få et tilbud. Alligevel er det muligt at give et par eksempler.

En stor bule på en hatchback, hvor bulen går fra baglygte og indtil midt på bilen kan koste omkring 2.500 kr. inklusiv moms. Denne bule er større og vil som regel tage ca. 4 timer at oprette. Når du får bilen tilbage, vil du muligvis ikke tro dine egne øjne. Kvaliteten hos de fleste mekanikere er helt i top, og den specielle teknologi får virkelig bilerne til at fremstå på ny igen.

Et andet eksempel kan være en mindre bule på bilens kølerhjelm. Denne er både billigere og hurtigere at lave. En ca. pris på dette vil være omkring 1.500 kr. inklusiv moms, og så vil det tage omkring 2 timer at få genskabt bilens fabriksnye look.

Buleopretning uden lakering er et kunstværk

Det kan ikke nævnes nok, hvor fantastisk et stykke arbejde buleopretning uden lakering er. Metoden kaldes også får Smart Repair eller Paintless Dent Removal. Det bør nævnes, at metoden ikke er mulig, hvis selve lakken har taget skade. Men hvis du har fået buler af hagl, småsten eller de før omtalte bilkabuler, så er denne metode helt sikkert den smarteste og billigste løsning.

Uden at overdrive kan det endda siges, at hvis du ser før og efter billeder af din bil, vil du betragte denne metode som intet mindre end et kunstværk, hvor din mekaniker er den bedste kunstner.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce