En god ven på rejsen

En god ven på rejsen

27. maj

Dette indhold er sponsoreret


Alle mennesker har brug for at forkæle sin krop og stille sine seksuelle lyster, hvilket kan gøres med dén, man elsker. Den seksuelle lyst kan imidlertid også stilles alene, og af og til befinder man sig alene, selv hvis man har en partner. Er du for eksempelvis meget væk fra hjemmet i forbindelse med dit arbejde, kan vibratorer sexlegetøj være en god ven på rejsen, som du kan bruge til at stresse af med inden sengetid. 

Sådan vælger du det helt rigtige sexlegetøj

Er du på udkig efter sexlegetøj til dig selv, som du kan have med på rejsen, kan du med fordel vælge et diskret sexlegetøj med vibrator. Et diskret sexlegetøj er for eksempelvis et mindre og kompakt stykke sexlegetøj, som du nemt kan holde skjult i tasken på rejsen. Med en vibrerende funktion sikrer du en intens seksuel tilfredsstillelse, på trods af legetøjets størrelse. Et rigtigt godt bud er en penisring med vibrator, der tilmed er en bestseller indenfor sexlegetøj. En penisring sættes på din penis, og vibrationerne intensiverer onanioplevelsen. Samtidigt er penisringen meget lille og nem at have med sig på rejsen. Når du kommer hjem fra rejsen, kan en penisring med vibration med fordel bruges med din partner, da i begge kan få glæde af de behagelige og pirrende vibrationer.

Fordele ved orgasme

En orgasme er en slags tilstand, hvor man fuldstændigt mister kontrollen over sin krop ⎯ en slags ‘ud af kroppen’-oplevelse. De fleste er enige i, at orgasmer er fantastiske, og når vi kommer, udløses glædeshormonet oxytocin. Det er derfor, at vi ofte befinder os i en form for glædesrus, når vi lige har haft en orgasme. Foruden glædesruset føler mange sig ofte også mere afslappet efter en orgasme, og derfor er onani en god måde at afslutte en lang og stressende dag på for eksempelvis forretningsrejsen. Er du kvinde, kan en bullet vibrator være et oplagt valg at have med sig på rejsen, da den er lille, men stadig tilbyder en dejlig pirrende klitorisorgamse.

Sådan slapper du af på et hotelværelse

Et hotelværelse føles sjældent særligt hjemligt, og derfor kan det være svært for mange at skabe de optimale omgivelser for en onanioplevelse på rejsen. Ønsker du at forkæle dig selv inden sengetid på dit hotelværelse, kan du imidlertid gøre nogle forskellige ting for at forbedre oplevelsen. En god idé er at medbringe et personligt objekt hjemmefra, som for eksempelvis dit eget pudebetræk eller en duftolie. Du kan med fordel også høre din yndlingsmusik i ørerne, mens du tilfredsstiller dig selv.

 Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Martino2018
Martino2018 (Kommerciel blogger)
Oprettet 9. jul
x