En oplevelse for hele familien!

En oplevelse for hele familien!

8. okt 2019

Copenhagen Grand Prix 2020 er et race fyldt med masser af action og hurtige biler. Eventet vil foregå i hjertet af København, og der vil være underholdning for hele familien. Hvis du ikke selv er fra København, så er der rig mulighed for at udforske Danmarks hovedstad. Med vores hjælp kan vi guide dig til, hvad der sker under racet, hvor de vigtigste aktiviteter er, og hvilke biler, som er til stede. Copenhagen Grand Prix 2020 er for personer i alle aldre med benzin i blodet, og vi garanterer dig en unik oplevelse.

Denne begivenhed afholdes hvert år, og er til for at fejre ældre racerbiler og kendte racerkørere i Danmark. Det hænder også, at der er internationale stjerner til stede til dette event. Udover selve racerløbet, så vil der værre mange aktiviteter for publikum. Der vil være firmaarrangementer, udstillinger, markeder og boder med mad og drikkevarer. Eventet er også børnevenligt, så der vil være områder for de helt små. Der vil være græsområder med bænke, så du kan slappe af imens børnene leger, eller hvis du har brug for en pause fra racerløbet.

Gamle biler og unge racerkørere

Racerløbet bliver afholdt ved Bellahøj i København. Eventet har været afholdt siden 2001, og der er tradition for, at det afholdes den første weekend i august. Prins Joachim er kendt for at elske fart og biler, og han er ofte til stede ved racerløbet. Han har været aktivt deltagende, hvor man tidligere har set ham deltage i en ældre Ford Cortina. Et år gik det helt galt, hvor prinsen kørte galt, og heldigvis slap uden skrammer. Igen i år er der lagt op til fart, drama og kendte racerkørere i København.

Bilerne deltager i forskellige klasser, hvor mange af bilerne er fra før 2. verdenskrig. I alt plejer der at være 200 biler tilmeldt, og her kan nævnes mærker som Bentley, Bugatti, Jaguar, Porsche, Alfa Romeo, Jaguar og Lotus. Dem som er bekendt med bilmærker ved, at ældre Bugatti'er og Bentleys er utrolig sjældne og dyre. Derfor er dette event værd at se. Entusiaster foretager endda online betting på udfaldet af eventet, og sætter altså dermed deres egen viden og ekspertise indenfor feltet på højkant, hvilket kun gør oplevelsen mere spændende!

Alle er velkomne

Gruppen hvor Prins Joachim deltager, er kendt som The Royal Pro-Am Class. Denne gruppe er for amatører med dyre biler. Disse biler stilles så til rådighed for professionelle racerkørere. I 2008 deltog Tom Kristensen med 25 andre Le Mans-kørere, og igen i år er der planlagt mange kendte deltagere. Hvis du ikke er bekendt med Tom Kristensen, så er han en kendt dansk racerkører. Han har vundet Le Mans hele 8 gange. Han er også kendt for sit tidligere partnerskab med Audi, så hvis du er heldig, vil du få mulighed for at se ham i aktion igen.

Som nævnt tidligere, vil der være meget mere at opleve end selve racerløbet. Der vil være udstillinger af forskellige ældre bilmodeller. Derudover vil der være shows for bilentusiaster i alle aldre. Showet er til for at hylde ældre bilmodeller, og det gøres på bedste vis her. Tidligere har der været mulighed for at se Danmarks eneste superbilmærke Zenvo. Her kunne man se modellen Zenvo ST1. Tag med i år med din kæreste, venner eller hele familien. Det er ikke til at vide om, der dukker en Zenvo ST1 op igen eller en anden superbil.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce