Er du en mester bilist? Så bevis det og vind !

Er du en mester bilist? Så bevis det og vind !

439visninger 5 svar | 18. aug 2021

"Kør" fra Undo er fremtidens bilforsikring og de tager ikke kun udgangspunkt i, hvem du er som bilist ved statikken, men hvordan du selv kører i trafikken. Nu har du muligheden for at kunne vinde en præmie til en værdi af 1.500 kr., samtidig også spare penge og bevise hvor god en bilist du er. 

Derfor skal du ikke betale konsekvensen for andre bilisters kørsel. Undo:Kør læser nemlig dine data fra telefonen med deres APP, som det eneste forsikringsselskab i Danmark.


Kan være masser af penge at spare, uden du var klar over det. 

Her på Bilgalleri vil vi sammen med Undo:Kør, gerne høre fra jer, hvordan jeres oplevelse har været med Undo:Kør. Derfor har vi også oprettet en konkurrence for at se, hvem af jer, der har kørt bedst med Undo:Kør.


Undo vil nemlig vurdere din kørsel ved at læse fem Parameter - Hastighed, Sving, Opbremsninger, Fokuseret kørsel og Acceleration - under kørsel og give dig en score mellem 0-100. 


Jo højere score du kan opnå, desto laver bliver prisen for ens bilforsikring og større er chancen for at vinde. 


Undo:Kør kan Downloades ned på IOS og Android telefoner helt gratis - hvis du ønsker at deltage i konkurrencen, så kan du gøre det via dette link: https://kor.app.link/tjekbil


Er du en mester bilist - Så bevis det! 


Alt du skal gøre er blot at downloade app'en samt starte en testkørsel i ca. 1-3 uger, hvor du bruger Undo:Kør. Derefter vil den, som har opnået det bedste resultat vinde ét års Wash World Premium til 1.500 kr.! Letter bliver det ikke.


De fleste vil nok se dem som en bedre bilist på vejen end andre, og det er måske også noget du mener at du er? 


Derfor har du nu muligheden for at bevise at dine ord holder stik, ved at dele dine resultater på siden med os andre. Ikke nok med du at er en mester som bilist, så er du også med til at gøre hverdagen mere sikker for dig og dine medtrafikanter på vejene. Og måske er der også penge at spare! 


Sådan deltager du:


1. Gå ind på https://kor.app.link/tjekbil 

2. Begynd din testkørsel

3. Indtast oplysninger om dig selv og din bil


Undo holder øje med din score og personen med den højeste testscore vinder! 

Vinderen trækkes d. 09/09/2021, og bliver kontaktet direkte

Hvis der er flere med samme score, så trækkes der lod.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Er du en mester bilist? Så bevis det og vind !
Kommentér på:
Er du en mester bilist? Så bevis det og vind !
Annonce