Er du også træt af at blive ved med at pudse på bilen?

Er du også træt af at blive ved med at pudse på bilen?

4. dec 2018

De fleste af os holder af vores bil. Og derfor bruger vi nogle gange en masse tid på at få den til at se pæn og præsentabel ud. Vi bruger tid på at rengøre den både indendørs og udendørs, og vi slutter af med at anvende alle de bilpleje-produkter, som vi har til at stå på hylden. Og når vi er færdige og svedende står tilbage og ser på vores skinnende bil, begynder det at regne. Og langsomt kan vi se alt vores hårde arbejde forsvinde ned i kloakken sammen med det snavsede regnvand. Det er nedslående, og det er bestemt også demotiverende. Og det kan i nogle tilfælde føre til, at man egentlig bliver lidt ligeglad med bilen og at holde den ren.

Det er ikke altid nok med de sædvanlige plejeprodukter til bilen

Og selvom vi har brugt alle de produkter, som der anbefales til rengøring af vores bil, synes vi stadig ikke, at vi er helt tilfredse, fordi vi straks efter den første køretur oplever, at snavs endnu engang kommer til at pryde vores bil. Den før så skinnende lak er derfor ikke nær så skinnenden mere, og vi har det som om, at alt vores hårde arbejde bare har været spild af tid.

Derfor bør du købe en god coating til bilens lak

Men sådan bør det ikke være. Heldigvis er det også muligt at lave om på det, så det kommer til at føles mere tilfredsstillende, når man har fået rengjort sin bil. Efterhånden er der nemlig kommet en lang række forskellige coatings på det danske marked, der kan hjælpe dig med at have en ren bil i længere tid.

Coating er en relativ ny kategori inden for bilpleje og lakpleje, og den vil efterhånden komme til at erstatte den traditionelle og kendte bilvoks samt lakforsegler. En coating er kemisk fremstillet for at give en forlænget holdbarhed til bilens rene overflade - og derfor er en sådan med til at give en mere vedligeholdelsesfri bil. Og det er jo noget, vi alle drømmer om.

En coating lægger en barriere mod snavs og skidt

En coating fungerer ved at holde snavs på afstand ved at lægge sig ovenpå bilens lak og dermed skabe en barriere, der får vand, olie og andre partikler til blot at glide af i vindmodstanden. Snavsen trænger således ikke ned i lakken, men bliver liggende ovenpå den. En god coating er derfor også en praktisk investering, idet efterfølgende bilvask og vedligeholdelse bliver gjort markant nemmere.

Heldigvis kan du bruge en god coating til hele bilen

Og du er heldig, for den efterhånden meget populære coating-behandling findes til en lang række forskellige områder til bilen. Foruden at agere lakpleje kan der således også købes produkter, der giver en god barriere på både ruder, fælge, læder og stof. Du kan derfor lettere end nogensinde før få en ren bil i længere tid.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x