Er du træt af ridser på bilen?

Er du træt af ridser på bilen?

5. jul 2018
Der findes få ting, der er mere ærgerlige at se på end en bil fuld af ridser. Men er der overhovedet noget man kan gøre for at mindske dette? Det er selvfølgelig muligt at om lakere hele bilen, når den får for mange ridser. Men der findes faktisk også en løsning, der forebygger mod ridser. Dette kaldes Opti Coat behandling, og kan give op til 7 års ridsefri bil.

Opti Coat for begyndere
Opti Coat er en form for keramisk belægning, der er utrolig slidstærk. Man smører Opti Coat på bilen ligesom en slags klarlak. Da Opti Coat ikke er en voks, bliver den heller ikke vasket af med tiden, og du har derfor en permanent godt beskyttet bil i lang tid. Opti Coat beskytter desuden ikek kun mod ridser. Du får også en god beskytning mod snavn og UV-stråling, så din bil ikke affarves i solen.

Når Opti Coat skal påføres bilen, foregår dette i et 2 mikrometer tykt lag, hvilket er meget tykkere end andre beskyttelsesprodukter. Netop denne tykkelse gør det muligt for Opti Coat at absorbere de småridser, der kan opstå under brug. To mikrometer er dog stadig så tyndt, at det ikke synligt påvirker bilens udseende. Du kan betragte Opti Coat som en usynlig mur, der tager slagene frem for bilen.

Flere fordele med Opti Coat
Ligesom med en almindelig bilvoks, er Opti Coat sammensat, så vand og andre ting preller af. Det betyder faktisk at biler, der er beskyttet med Opti Coat, skal vaske sjældnere end biler, der ikke er beskyttet af nogen voks, forsegling eller Opti Coat.
Opti Coat beskytter også helt og holdent mod syreholdige ting. Hvis for eksempel en fugl klatter på bilen, kan dette under normale forhold give store skader. Med Opti Coat får bilen ikke lakskader, da Opti Coat ikke bliver ætset eller på anden måde opløst af den syreholdige fugleklat. På den måde kan produktet endnu engang beskytte din bil og give dig en flot og ubeskadiget lak.

Hvordan får du Opti Coat i brug?
Hvis du ønsker at behandle din bil med Opti Coat, bør du kontakte en specialist indenfor området. Der findes få Opti Coat centre i Danmark. Disse centre er som regel værksteder, der går meget op i bilpleje. Grunden til at der kun findes få centre, er at produkterne kommer fra USA, hvor flere og flere vælger at få behandlet deres biler med netop Opti Coat. I Danmark er denne trend endnu ikke så stor, men du gør dig selv en kæmpe tjeneste, hvis du vælger at investere i en Opti Coat behandling af din bil.
En bil uden ridser, er nemmere at sælge en bil fuld af ridser. Det er derfor også en langsigtet investering af få din bil behandlet med Opti Coat, så du holder prisen på din bil oppe til en dag, hvor du måske har planer om at sælge bilen.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce