Er flexleasing den bedste vej til drømmebilen?

Er flexleasing den bedste vej til drømmebilen?

22. mar 2018

Går du med en drøm om, at kunne købe og køre i en helt unik bil en skønne dag? Der findes et væld af gode måder hvorpå du kan opnå dette. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der findes et lille udvalg af metoder, der er en kende bedre end de andre. Blandt disse vil du blandt andet støde på flexleasing. Det er ikke noget, der længere er nyt på det danske marked, men det er dog ikke noget, der ændrer på, at det endnu ikke er alle, der har kendskab til det.

 

Hvis du gerne vil købe en dyr bil, men ikke rigtigt føler, at du kan finde de penge, der skal til for at du kan købe den, så er det oplagt, at se på, om det er i stedet er muligt for dig at flexlease den hos én af de mange selskaber her i landet, der tilbyder dette. Der er flere årsager til, at det i langt de fleste tilfælde er billigere for dig at lease den end at købe den, men det er dog noget, der primært handler om, at du kan betale afgiften over tid i stedet for med det samme.

 

Er flexleasing noget alle kan benytte sig af?

Det skal gøres klart allerede fra start, at flexleasing er noget, alle kan benytte sig af. Dermed ikke sagt, at det er noget, der giver mening at gøre brug af for alle. Hvis du skal købe en mindre bil til f.eks. 150.000 kr., så er det sjældent, at det faktisk kan betale sig for dig, at du vælger at lease den i stedet for blot at købe den. Hvis du gerne vil være fri for et køb, så kan du i stedet give på traditionel leasing, hvor du blot skal aflevere bilen igen, når perioden er afsluttet.

 

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er noget, der i særligt høj grad passer til dig, der er i færd med at skulle købe en dyrere bil. Det er noget, der skyldes, at det primært kan betale sig at betale afgiften over tid på de biler, der er dyre, da det også vil betyde, at der er en høj afgift på dem. Ikke desto mindre, så er det tydeligt at se, at det er en form for leasing, der hele tiden bliver mere og mere populært blandt danskerne – og det ser ikke ud til at stoppe.

 

Det betyder også, at hvis ikke du har været så heldig, at du har vundet en stor jackpot hos Spillehallen, så kan det godt være, at det er en god idé for dig, at du tager et kig på flexleasing, hvis du pt. står over for, at skulle købe en ny bil – og det er særligt noget, der er aktuelt, hvis der er tale om en dyrere bil, der befinder sig lidt oppe i pris. I dag er det f.eks. meget biler såsom Audi A6, Mercedes E-klasse og sådanne biler, der flexleases, men dog også dyrere biler end dette.

 

Flexleasing er blevet billigere pga. større konkurrence

I løbet af de seneste par år er det tilmed blevet billigere for danskerne at flexlease deres bil. Det skyldes i høj grad, at konkurrencen er blevet forøget over årene, da der er kommet nye aktører til. Det er dog blot en fordel for dig som forbruger, når du skal have ny bil, da det lige netop betyder, at du kan spare penge på den, hvis du vælger at lease den hos et flexleasigselskab. Derfor skal der heller ikke være nogen tvivl om, at det til hver en tid er værd at undersøge.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce