Et Makeover til klassens bedste Mikrobil - Hyundai i10

Et Makeover til klassens bedste Mikrobil - Hyundai i10

650visninger 0 svar | 10. jan


Bilen på billederne er den Indiske model kaldet Grand i10, men det forventes at den europæiske model kommer til at se næsten identisk ud. Dog kommer Sedan-udgaven ikke til Europa.


Siden den allerførste i10 kom på marked tilbage i 2007, hvor den overtog programmet fra den håbløse Hyundai Atos, har i10 lige siden været et af de bedst sælgende Mikrobiler på det Danske marked - og nu rammer Hyundai sidste kapitel med i10.  
I den sammenhæng har Hyundai i dag kunne præsentere for en opdateret udgave af den nuværende i10. 

Bedre lys for mere sikkerhed. 

Det kan være svært at spotte, men den nye i10 har fået en ny front -og bagkofanger, og væk er de runde tågelygter. I stedet er i10 udstyret med nye LED-tågelys med 3D-effekt. Dog finder man den største ændring bag på bilen, hvor alle i10'er vil være standardudstyret med det man kalder for DRL-lys. 
DRL-lys er hvad man kan kalde for et langt LED-stribe, der følger den ene baglygte til den anden, og gør det nemmer at se bilen bagfra i mørke. 

En i10 Sedan?

Hyundai i10 har de sidste mange år også eksisteret i en klassisk Kuffert-knusene- Sedan-udgave. Desværre har den model aldrig været solgt ude for de Indiske landegrænser. Overraskende har Hyundai gjort den nye i10 Sedan, som også går under navnet Hyundai Aura, mere sportslig at se på med en mindre Spoiler bagpå. 
Dog er Hyundai i10 ikke en sportsligbil at køre, hvor i10 forsat forventes med samme motor program fra forrige model, med lige undtagelse af den større 1,0 benzinturbo med 100 hk. Det forventes nemlig at den 100 hk 1,0 T-GDi ikke forsætter i den nye i10, hvor topmodellen i stedet er en 1,2 "Kappa" sugemotor med 82 hk. En motor som tidligere ikke har været solgt på det Danske marked i den nuværende i10. Den lille 1,0 67 hk MPi motor forsætter også med et gearvalg af enten 5-trins manuel eller et Semi-automatisk AMT-gear.  I kabinen er der ikke sket det store, hvor Hyundai stadig tilbyder klassens største Touchskærm på 8". Det samme analogiske instrumentering fra nuværende i10 forsætter også på den nye model. 


Den Europæiske version af den opdateret i10, forventes at blive præsenteret meget snart. Desværre bliver dette også den allersidste i10, hvor Hyundai satser på en elektrisk fremtid af deres modeller. Hyundai i10 var den bedst sælgende Mikrobil i 2022 på det danske marked. 
Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Et Makeover til klassens bedste Mikrobil - Hyundai i10
Annonce