Et par bilnyheder, ude fra EU.

Et par bilnyheder, ude fra EU.

730visninger 1 svar | 19. jul 2018
I dag skal vi se på fire nye biler som vi desværre ikke kommer til at se skyggen af i europa. 

Chevrolet Orlando

Vi starter med Chevrolet Orlando, der blev i går præsenteret i en ny genration. Måske kan du huske den gamle Chevrolet Orlando, som bund og grund var en forældet Opel Zafira. Eftersom PSA har købt en stor del af Opel, så er den nye Chevrolet Orlando ikke mere baseret på en forældet Opel, derimod en helt ny model eksklusiv for Kina. 
De gamle MPV-klæder er også væk, hvor Orlando'en hopper på Crossover-trenden. Motoren vil være en ny 1,3 Turbo med omkring 150 Hk. På den sportieside, så kommer der også en "Redline" udgave med 163 Hk fra samme motor - Vrommm

Orlando vil fås med fem eller syv sæder og sekstrins manuel eller AUT.-------------------------------
Skoda Kodiaq GT

Vi forsætter med de kinesiske biler endnu, hvor Skoda også kommer med en eksklusiv model for Kina. Kodiaq GT er som navnet siger. En såkaldt SAV, som BMW selv ville sige det. Det betyder at Kodiaq kommer en en Coupé formet SUV, som vi kender fra BMW X6 eller Mercedes GLE Coupé. Dog er Kodiaq slet ikke i samme størrelse, hvor den blot skal konkurrer imod den eksklusive Mazda CX-4 (Også en Coupé version af CX-5'eren..) 

Kodiaq GT vil filbyde mere benplads bagi og bagagermusplads. Dog vil motoren kun være den helt store 2,0 Turbo med 220 Hk som trækkes af et 7-trins DSG-gear. ------------------------
VW Tayron

VW har også en ny spændende model for Kina. VW Tayron er en kompakt Crossover i T-ROC størrelsen, som desværre også skal sælges eksklusivt i Kina. 
Målet med den nye Tayron er at fange de unge køber, som langsomt er gået væk fra de tavlige sedan'er og ind i det nye Crossover segment. 

Motoren er som skoda'en foroven, hvor den kun kan fås med en 2-liter turbo og 7-trins DSG. dog kan man få den med enten 190 Hk eller 220 Hk. 

En skam at VW ikke bygger dem for europa, hvor den kunne være et fint match imod Nissan qashqai/Renault Kadjar?


...........................
Nissan LEAF NISMO

Til sidst skal vi se på en elbil fra Nismo!

Nismo har haft fornøjelsen af at lege med den nye Leaf. Dog kan jeg allerede afsløre, at der er intet sket med batteriet, hvor den fortsat vil havde 150 Hk . Derimod er det mere "Show than "Go", hvor det bund og grund kun er en LEAF med Nismo trim. Dog finder man ting som 18" fælge, undervogn justeret af NISMO samt ECU, så den kan accelerer hurtigere og forbedret Down-force. 

Nismo LEAF vil kun blive solgt i hjemlandet Japan.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Et par bilnyheder, ude fra EU.
Kommentér på:
Et par bilnyheder, ude fra EU.
Annonce