Få de fedeste ferieoplevelser med lejebil

Få de fedeste ferieoplevelser med lejebil

29. apr

3 centrale tips til billeje på rejsen

 

Mange kan ikke argumentere imod, at alt bare går lidt nemmere, når man har adgang til bil, og rejser du med familien på ferie, så bliver udflugterne bare lidt sjovere, og mindre konfliktfyldte, når man ikke gang på gang står og venter på en bus i 35 graders varme eller farer vild i en metro-labyrint…!

 

At billeje på populære feriesteder er blevet mere udbredt afspejler sig heldigvis også i de gode priser, som kommer af at billeje selskaberne ligger i skarp konkurrence om kunderne. Det kan være svært at få et overblik over selskabernes priser og tilbud, men det problem løser det hollandske hjemmeside EasyTerra heldigvis med en neutral og brugervenlig sammenligningsfunktion. Se mere på www.easyterra.nl/ og https://www.easyterra.dk/ , som er den danske afdeling, og hvor du kan finde billeje ved mere end 8.000 afhentningssteder i byer verden over.

 

Selvom lejepriserne er lave kan man dog stadig være uheldig at blive bundet tilbud på ærmet, der bliver dyre i sidste ende - derfor bringer vi her 3 gode råd, der styrer dig udenom de værste skjulte udgifter!

 

1. Forsikring eller ej?

Du er forpligtet til at have en forsikring, der bl.a. dækker skader på lejebilen, og i den henseende er udlejningsfirmaerne ikke sene til at opkræve vilde ekstra beløb. Men er du bilejer, så dækker din bilforsikring med stor sandsynlighed også en lejebil, så tjek dette hos dit forsikringsselskab i god tid inden ferien. Bed eventuelt om en beskrivelse af din forsikringsportefølje på engelsk, så du kan fremvise den til udlejningsfirmaet.

 

2. Tank selv og spar stort

Mange udlejningssteder yder den dyre service at overdrage bilen med fuld tank, men dét, du ender med at betale for det, er langt fra noget, der flugter med de vanlige brændstofpriser! Tak derfor nej til disse services og undersøg gerne hjemmefra, hvilke tankstationer, du kan tanke billigt hos. Find også gerne en filial i nærheden af afhentningsstedet, så du nemt og praktisk kan tanke bilen ved afleveringen igen.


3. Tjek for fejl og mangler

Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du ved afhentningen af bilen bruger tid på at tjekke dens stand i gennem. Påpeg mangler og tag for en sikkerheds skyld altid video eller fotos af mindre skader og ting, der er i udu, så du har dette som bevis, hvis lejeselskabet stiller spørgsmål efter endt leje. Du bør selvsagt altid afvise en bil, der ikke er sikker at køre i eller som har skader, der kan blive værre gennem brug - ellers ender du med den sure regning i sidste ende!


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Martino2018
Martino2018 (Kommerciel blogger)
Oprettet i går kl. 13:03
Martino2018
Martino2018 (Kommerciel blogger)
Oprettet i går kl. 12:35