Få en mere underholdende køretur

Få en mere underholdende køretur

4. maj 2018

Køreturen på passagersædet er ikke altid lige spændende, og der er ofte brug for en kilde til underholdning, både for børn og voksne. Telefonen er et foretrukket valg både blandt store og små, og nye smartphones gør det endnu lettere at holde sig underholdt på hele køreturen.


I starten af 2018 lancerede Samsung deres nye topmodel Samsung Galaxy S9. Hvad end man sværger til Android, Apple eller et helt tredje brand, må man erkende, at det er en smartphone af høj klasse, med rigtig mange spændende og interessante features. Flere af disse gør også, at der er bedre muligheder end nogensinde, for at holde sig underholdt på passagersædet på en lang køretur. Vi har samlet flere gode grunde til, hvorfor netop Samsung Galaxy S9 er en ideel telefon, når man er på farten.


Samsung Galaxy er en professionel telefon


Når man sidder på passagersædet er der mange ting, man kan få tiden til at gå med. En af disse er at få ordnet de sidste ting fra arbejdet, som man ikke lige nåede i løbet af dagen. Det kan man med Samsung Galaxy telefonerne, og det er der flere grunde til.


Med sit dual-simkort har man altid sin arbejdstelefon på sig. Det er nemlig en opdeling af simkortet der gør, at både den private og professionelle telefon altid er ved hånden. Samtidigt med det, så har telefonen op til 400GB hukommelse. Det er godt til professionel brug, men også til børnene, hvis de vil downloade film, serier og andre apps til deres Samsung Galaxy.


Dernæst så er den nye Samsung Galaxy S9 lettere at koble op til eksterne kilder end nogen anden telefon. Det gør det nemt at bruge en tablet eller andet og få dokumenter fra telefonen herover. På den måde kan man altså benytte de mindre spændende timer på passagersædet, og få fuldt udbytte af sin fritid når man kommer hjem.


Massere for de mindste


Mens voksne mennesker nok er bedre til at holde en lang køretur ud, er det ikke alle af de mindste, der mestrer denne disciplin. Og til de mindste sjæle og sind tilbyder det nyeste skud på stammen i Samsung Galaxy-serien også underholdning.


Først og fremmest fordi det er en af det største telefoner, der er tilgængelig på markedet. Skærmen måler 5’8” og er større end begge topmodeller på Apples iPhones. Køber man S9+ udgaven, får man faktisk endnu større skærm, nemlig hele 6’2”. Derfor behøver man ikke medbringe både telefon, computer og tablet, for skærmen er stor nok til, at man stadig får en god oplevelse med at se film og serier.


Det næste der gør telefonerne sjovere for børn, er det nye kamera, der tilbyder et væld af kreative muligheder. Kameraet på Samsung Galaxy S9 kan nemlig langt mere end de fleste. Blandet andet kan ungerne lave personlige emojis med kameraet, ligesom at de kan optage i super-slowmotion ud af vinduet. Det giver anledning til mange timers sjov og leg på bagsædet. Timer, der ellers havde været hårde for både børn og voksne.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce