Få råd til drømmebilen – 5 tips

Få råd til drømmebilen – 5 tips

16. maj 2018

Går du og drømmer om at investere i en særlig bil, men har du svært ved at finde ud af, hvordan du nogensinde skal få råd? Så er der hjælp at hente lige her. I indlægget finder du nemlig fem tips til, hvordan du får råd til drømmebilen. Læs med, og kom et skridt nærmere den bil, du går og drømmer om.

1. Sæt dig et mål

Først og fremmest er det vigtigt, at du sætter dig et konkret mål. Med et konkret mål for øje bliver det lettere for dig at gå benhårdt mod dette mål. Find ud af, hvad der er din drømmebil, men husk samtidig at være realistisk i dine drømme.

Undersøg, hvad bilen præcist vil komme til at koste for dig, bilens specifikationer, samt hvor du kan købe bilen henne. Kan bilen kun erhverves i Saint-Tropez, bør du måske overveje at sætte dig et mere realistisk mål.

2. Skab en økonomisk oversigt

Det er ingen hemmelighed, at det er en stor investering at købe en ny bil. Det kræver altså en god sjat penge, hvis du skal have råd til din drømmebil. Derfor er det en god idé, hvis du sørger for at lave en oversigt over din økonomi.

Sæt god tid af til at finde ud af, hvad du præcis har af indtægter og udgifter hver måned, og sørg for at undersøge din økonomi for huller, hvor du har mulighed for at spare.

3. Lav en konkret opsparingsplan

Når du har skabt en oversigt over din økonomi, bør du give dig i kast med at lave en konkret opsparingsplan. Det vil altså sige en plan for, hvor mange penge bilen koster, og hvordan du skal spare beløbet op.

Fandt du nogle huller i din økonomi tidligere, så sørg for at få dækket disse. Det kan være, at du kan afmelde et fitnessabonnement, som du alligevel aldrig bruger, hvilket gør, at du kan spare 100-200 kr. op hver eneste måned. Det lyder måske som lidt, men det er bestemt bedre end ingenting.

4. Arbejd benhårdt for det

Som det gamle ordsprog siger: ”Man må yde, før man kan nyde”. Det skal du stensikkert minde dig selv om i perioden, hvor du sparer op til din drømmebil. Du er altså nødt til at arbejde benhårdt for at kunne få råd til at investere i en ny bil.

Det kan eksempelvis være, at du i en periode er nødt til at tage nogle ekstra vagter på dit arbejde, eller at du må leve så sparsomt som muligt. Det vil stensikkert være det hele værd den dag, hvor du står med nøglerne til din drømmebil.

5. Overvej at optage et billån

Flere og flere danskere benytter sig af online lån, fordi det er hurtigere og nemmere end at foretage et traditionelt lån i en bank. Et billån er et lån, som du kan optage online, hvilket er ideelt for dig, som lige mangler den sidste sjat penge for at få råd til drømmebilen.

Har du svært ved at finde hele det beløb, som skal bruges til at investere i bilen, er et billån altså en fordel for dig. Du kan læse meget mere om billån ved at følge linket. Sørg dog altid for at låne med fornuft.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce