Få repareret din bil med den mobile bilservice

Få repareret din bil med den mobile bilservice

21. okt 2021

Bilen bliver fikset, der hvor det passer dig, og så er det til en pris, der er op til 30% billigere end mærkeværkstederne. Det lyder godt, gør det ikke? Det synes vi også. Uanset om din bil er blevet udsat for stenslag, har brug for at få skiftet hjul, det er ved at være tid til et serviceeftersyn eller noget helt fjerde, så kan Omnicarservice.dk hjælpe dig. Om din bil er den nyeste på markedet eller har nogle år på bagen har ingen betydning. Vi servicerer alle biler uanset årgang. Vi reparerer endvidere alle bilmærker og fordi kun det bedste er godt nok til dig og din bil, er alle vores moderne servicebiler udstyret med alt det nyeste indenfor auto-teknologi og værktøj. Som prikken over iét er der ingen lang ventetid. Vi servicerer din bil inden for 2-4 arbejdsdage.


Ingen bekymringer forbundet med reparationen


Omnicarservice reparerer din bil, uden at du skal bekymre dig om at tage fri fra arbejde eller ændre dine planer for dagen. Du kan med ro og mag læne dig tilbage og vide at din bil bliver lavet som aftalt uanset om det måtte passe dig bedst at reparationen sker hjemme i din indkørsel, på parkeringspladsen ved arbejdet eller der hvor du ellers måtte befinde dig. Du behøver heller ikke at bekymre dig om garantien, da Omnicarservice altid servicerer din bil efter producentens forskrifter. Bilen kan altså også repareres i garantiperioden, uden at du af den grund mister fabriksgarantien. Alle vores mekanikere har minimum 5 års erfaring som bilmekanikere fra førende autoriserede værksteder i Danmark, så din bil er i gode sagkyndige hænder. Derudover ydes der op til 3 års garanti på alle serviceydelser og reparationen.


Sådan booker du


Det er simpelt og hurtigt at få booket en tid. Du kan både ringe eller booke online. Ved online booking vælger du blot din bils mærke, beskriver hvad der er galt med bilen, og så sørger vi for at matche det med den helt rigtige mekaniker. Ved du ikke helt hvad der er galt med din bil? Bare rolig. Du behøver ikke være ekspert på nogen måde. I så fald kan du blot booke tid til en diagnostisk inspektion eller ringe og så skal vores værkfører nok hjælpe dig derfra. Du vælger selv sted og tidspunkt for reparation, så der er mulighed for at få det til at passe perfekt ind i din hverdag. Herefter skal du blot slappe af, og du kan med god samvittighed lade din hverdag forløbe som planlagt.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce