Få styr på din bilsituation hos Dansk Motor Finans

Få styr på din bilsituation hos Dansk Motor Finans

24. sep 2019

Dette er sponsoreret indhold


Står du og skal lease en bil, eller mangler du finansiering til dette eller helt tredje, ønsker du at informeres om generelle regler angående registreringsafgift? Så skal du kontakte Dansk Motor Finans. Dansk Motor Finans hjælper dig med din leasing og beregning af registreringsafgift af nye og brugte køretøjer. 

Hvad får du hos Dansk Motor Finans

Dansk Motor Finans sikrer dig økonomisk tryghed. Når du har oplyst dine kørselsbehov, skal du bare nyde din bil i leasingperioden og ikke tænke på afskrivning eller restværdi efter at selskabet har lavet din leasingaftale - som er gennemskuelig og let giver overblik over omkostningerne. 


Du kan endvidere lease brugte kvalitetsbiler, hvor du altid er godt kørende. Ønsker du ikke at købe en bil kan du i stedet for lease en. Leasingaftalen strækker sig normalt over 12-36 måneder, men dette kommer an på dine ønsker. 


Når du leaser en bil vil det sige, at man lejer en bil over en længere periode. At lease er et godt finansieringsalternativ, da et billån hurtigt kan blive dyrt. Du skal dermed ikke bruge hele din opsparing på en ny bil, men kan i stedet lease din drømmebil, til en lavere udbetaling. Derudover kan forsikringspræmien nedsættes og registreringsafgiften beregnes kun for selve leasingperioden. 


Du får også en gennemsigtig aftale hos Dansk Motor Finans. Rådgivning og leasingaftale bliver gennemgået grundigt med dig, så du føler dig tryg i din bilsituation hos Dansk Motor Finans. 


Privatleasing og erhvervsleasing

Hos Dansk Motor Finans matcher de dine ønsker og behov, så du kan føle dig tryg. Selskabet har mange års erfaring med leasingaftaler og kan dermed rådgive lige præcis dig, så I sammen kan finde den leasingaftale, der passer til dine behov. Leasingaftalerne er ikke ens, og hver enkelt aftale bliver skræddersyet efter forbrugers behov. 


Dansk Motor Finans udbyder både leasingaftaler til privat forbrug og erhvervsmæssigt. Når du privatleaser kan det for eksempel være oplagt at lease en brugtvognsbil. Du får dermed mere bil for pengene samtidig med, at du får det til en lavere månedlig ydelse, nu når du ikke skal bekymre dig om at være bilejer. 


Ønsker du erhvervsleasing sikrer du dine medarbejdere for tryghed og køreglæde, hvor der ikke skal bindes likviditet i vognpakken. Når du erhvervsleaser betyder det, at virksomheden betaler alle omkostninger i forbindelse med køretøjet. 


Dansk Motor Finans tilbyder leasingtyperne: flexleasing, splitleasing,sæsonleasing og flåseleasing. 

Online system til registreringsafgift samt få overblik over forretningen 

Dansk Motor Finans har også et forhandlersystem. Dette er et online system, som flere bilforhandlere benytter for at lave registreringsafgift og få overblik over forretningen. Når bilforhandlere bruger dette system, gør det det muligt, at de kan fokusere på det, de er gode til - netop salg. For systemet er med til at gøre den daglige administration mere overskuelig, det mindsker risikoen og det frigiver ressourcer, så bilforhandlerne kan bruge deres tid på andre relevante ting for dem. Du kan dermed tilmelde dig som forhandler hos Dansk Motor Finans, for at få samme fordele ved hjælp af online systemet.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x