Fart, stemning og mandehørm

Fart, stemning og mandehørm

4. jan 2019

Fart, stemning og mandehørm det er kendetegnene for fodboldsfans passion for deres klub, men det er også kendetegnene for bilentusiaster store interesse for biler, og alt der hører til.


Når passionerede fodboldfans samles, er det ikke kun for at se fodbold men også for at kommentere og snakke om gårsdagens AGF-kamp, holdopstilling eller de mange beslutninger og ændringer, som træneren har taget i løbet af kampen. Det kan man være både enig og uenig i, og de holdninger kan man som AGF-fan tilkendegive og debattere med andre ligesindede fans med samme store interesse for den århusianske fodboldklub. Den stemning, der kan opstå på fantribunen og i kommentar- og debatsporene om AGF nyheder, kan minde om den passion og store entusiasme, mange mænd også har for biler og fart. Biler, tilbehør og den rette styling til biler hører uløseligt sammen, hvis du er interesseret i biler, og det kan nærmest sammenlignes med AGF fans interesse for både kampene men også for at have holdninger til kampens udfald, træneres rolle i resultatet og de enkelte spilleres rolle. Kommentar- og debatsporene står aldrig stille, når AGF spiller kamp men heller ikke i tiden før og efter en kamp. De dedikerede fans deler stærke holdninger og debatterer med hinanden, både hvis de er uenige eller enige i de beslutninger, som blev taget i kampens hede. Det er ikke kun kampene, der er vigtige og interessante, når man er fan af AGF. AGF nyheder om klubben, spillerne, træneren og klubbens økonomiske situation har også fansenes interesse. Generelt har hele fodboldverdenen, og alt hvad der rør sig i den fansenes øjne hvilende på sig, og de skal nok komme til tasterne, når deres holdning om en nyhed eller kamp skal tilkendegives, hvad enten det er positivt eller negativt.


Udover at både fodboldfans og bilentusiaster deler stærke holdninger om deres interesseområde og store passion, så er det også et samlingspunkt for ligesindede og et sted, hvor man kan møde andre med samme passion og med en fælles forståelse for enten biler eller fodbold.


Man behøver ikke nødvendigvis at dele holdninger med de øvrige fans eller have den samme store passion for klubben, det kan også være, at man bare er interesseret i nyheder, placeringer i Superligaen, skader blandt spillere, karantæner, og hvordan AGF generelt klarer sig på den danske fodbold scene. Indenfor alle interesser er der forskellige grader af passion for hobbyen, og det gælder også for, i hvor høj grad man er fan og engagerer sig i klubben. Det gælder også for, om bilen skal være stylet og udstyret med alt slags tilbehør fra ende til anden eller blot skal kunne køre med lidt ekstra tilbehør. Uanset graden af interesse for enten biler eller AGF så er der altid nogle, man kan dele den med, debattere med og være enig eller uenig med. Der findes et sted, hvor man kan dele én og samme passion for AGF nyheder med andre passionerede og fodboldinteresserede i hele Danmark men også i udlandet.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x