Fem gode gaveidéer til bilentusiaster

Fem gode gaveidéer til bilentusiaster

3. maj

Kender du en vaskeægte bilfan, der skal fejres, kan du med fordel give en gave, der går lige i hjertet på enhver motorentusiast. Personlige gaver signalerer, at man kender gavemodtageren og interesserer sig for at glæde ham eller hende med en helt særlig gave. Gaver til bilentusiasten kan imidlertid synes dyre og besværlige at finde for de, der ikke selv går op i biler. I denne artikel finder du fem gode bud på forskelligartede gaveideér, som du kan give til en bilelsker. 


Bilvask (udenpå)

Biler bliver nemt beskidte, og det gælder hele året og i al slags vejr. Når det regner, sprøjter pytter med mudder op ad bilens kanter, og i solskinsmånederne bliver bilen støvet af den tørre jord, der findes i luften. Fugleklatter og insekter på bilens front er desuden altid en risiko, når man har bil. Skal du købe en gave til en bilejer, kan du med fordel købe et gavekort til en professionel bilvask. En bilejer oplever nemlig helt sikkert, at prisen på bilvaske om året løber op, og derfor vil en sådan gave med garanti blive modtaget med kyshånd. Det er desuden altid en god idé at give dé gaver, som modtagerne med sikkerhed selv er træt af at bruge penge på. 


Bilvask (indeni)

Ønsker du at glæde for eksempelvis et familiemedlem, der elsker sin bil, kan du give et gavekort til en gratis rengøring af bilens indre. Det kræver naturligvis, at du er villig til at sætte tid af til at gøre bilen ordentligt rent indenfor, da dette er en stor mundfuld. Du kan med fordel formidle gavekortet i punktform, så du ikke lover mere, end du kan holde. Et gavekort til rengøring af bil kan for eksempelvis indebære støvsugning, overfladerengøring og rengøring af ruder. For dé, der bruger deres bil ofte og i lang tid ad gangen, vil en sådan gave ofte være tiltrængt og kærkommen. 


Bilplakater

De mest ekstreme bilentusiaster er dém, hvis hjem også er præget af fascinationen af biler. Kender du sådan en, kan du give en personlig bilplakat til ham eller hende. En sådan plakat kan i dag findes i moderne udgaver, såsom stregtegninger og fotografier i høj opløsning. Det er også muligt at finde sjove plakater med bilcitater, der med garanti vil kunne genkendes og bringe et smil frem hos de fleste bilelskere. 


Get-away

Ønsker du at give en oplevelsesgave, der centrerer sig om biler, kan du med fordel arrangere en bilferie eller -tur, som du og modtageren kan nyde sammen. Danmark er et særdeles godt sted at holde bilferier, da den danske natur byder på et utal af forskelligartede landskaber, som kan nydes under et hvil eller gennem bilruden på farten. 


Oplevelsesgave

En anden form for oplevelsesgave, som enhver bilentusiast vil elske, er et gavekort til en køretur i en fed bil. Det kunne for eksempelvis være en Ferrari, en Tesla eller en vaskeægte amerikanerbil. En sådan oplevelse bliver ekstra værdifuld, hvis oplevelsen kan indløses på en klar solskinsdag, som er det ultimative kørevejr. En sådan oplevelsesgave egner sig særdeles godt til konfirmanden, til en polterabend eller til manden eller kvinden, der har alt. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x