Fem gode råd til vedligeholdelse af din bil

Fem gode råd til vedligeholdelse af din bil

18. nov 2019

Dette indhold er sponsoreret


Det er vigtigt at vedligeholde sin bil. Det er den, som gør, at man ikke skal sætte sig på cyklen på arbejde hver eneste dag. Det er den, som gør at man ikke skal gå hjem med alle dagligvarer efter en langs arbejdsdag. Derfor skal man gøre det til en prioritet at holde sin bil ved lige, så den ikke har behov for at se mekanikeren så tit. Derfor får du i denne artikel fem gode råd til, hvordan du på bedste vis passer på din bil. Har du dog brug for at spare penge efter en mekanikerregning, kan du finde billige træpiller fra Tyskland her, så du billigt og effektivt kan opvarme dit hjem. 

Aircondition

Det er de færreste, som egentlig ved, hvor vigtigt det er at benytte sin aircondition. Det er en effektiv mekanisme, som vi tit tager for givet i vores bil, og i foråret og i efteråret, kan det hurtigt blive en ting, som man ikke får tændt, når man rammer vejene. Det er dog vigtigt at tænde sin aircondition, da dette smører forskellige dele af mekanikken i bilen. Det tager fat i bilens pakninger, i bilen pakdåse og bilens klimakompressor. Det sikrer dig altså et bedre klima i bilen at holde din aircondition ved lige mindst to gange i ugen og kan holde dig ude af mekanikerens værksted. 

Olie, olie, olie

Det er vigtigt, at du holder øje med olien på din bil. Du skal altid sørge for at oliestanden er i orden, og er dette ikke tilfældet skal du fylde mere på. I den instruktionsbog, som du har fået med bilen, står der, hvilken type af olie, som bilen har brug for. Dette gør også, at du kun benytter olie, som er godkendt til den type af bil, som du har, og du undgår dermed at ødelægge bilens motor. 

Ren bil, god bil

Når du vasker din bil med jævne mellemrum sørger du for, at den ikke har behov for flere ture til mekanikeren end højest nødvendigt. En god vask kan nemlig skylle mangle forskellige typer af snavs fra evje væk, og der er derfor formindsket risiko for, at det går i bilens mekanik. Salt fra vejene om vinteren og støv fra vejene om sommeren er tit syndere, og du kan derfor spare dig selv mange penge ved at hold e din bil ren og lækker. 

Undervognsbehandling

Din bil kan holde til langt mere, hvis du regelmæssige får tjekket din undervogn. Dette vil hjælpe imod rust, som i sidste ende kan komme til at koste mange penge. Det er især salt fra vejene om vinteren, som ender under din bil. Derfor er det vigtigt at få behandlet sin undervogn. 

Bremser

Et sidste råd er at få tjekket dine bremser på bilen. Det bedste du kan gøre er at få bremserne smurt når du er til service, eller når du skifter mellem sommer og vinter dæk. Dette gør at dine bremser altid virker optimalt, og du kan derfor føle dig tryg i trafikken.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce