Ferrari F8 - det næste skud fra Ferrari

Ferrari F8 - det næste skud fra Ferrari

568visninger 5 svar | 28. feb 2019
Breaking Breaking


Ferrari F8 Tributo

Ferrari har netop præsenteret for en ny model og efterfølger til 488 GTB. 488's levetid varet kort, men efterhånden som en ny huracan er udkommet - for ikke at glemme de biler Mclaren spytter ud - så var det måske på tide med en ny model af den mest populære Ferrari. 

Nu er det dog ikke en helt ny bil da den stadig bruger samme bund fra 488.
Motoren er også den samme fra 488. Altså en 3,9 V8 med to turboer.Dog yder den 720 Hk og 770Nm. 0-100 er også nede på 2,9 sekunder med en topfart på 340 km/h. 
Det er selvfølgelig ikke i 488 Pista niveau, men ikke langt fra.
Aerodynamikken er også forbedret med 10% fra forrige 488, og så får den meget af den teknologi fra Pista'en. Ting som FDE+ (Ferrari Dynamic Enhancer), SSAC (Slide Slip Angle Control) og et mindre rat. Vægten er også nede med hele 40 kg. 

(Red. FED+ og SSAC er teknologi lånt fra deres F1 racer. FED+ er et system der blandt andet holder øje med ting som bremserne eller olie niveauet, så hjælper SSAC bilen med at tag svingene bedst.)

Navnet F8 kommer fra motoren. En hyldest til de forrige V8'er, og så er dette den mest kraftfulde V8 Ferrari har bygget.  Designet er som altid aldrig tilfældigt.  Bagenden minder meget om de større Ferrari F12'er, hvor der nu er bedre adgang for luften til at køle bremserne ned. 
Faktisk er designet på bagenden og glasset ved motoren en hyldest til den mest kendte V8 Ferrari - Ferrari F40. 
---------------------
De hurtige: Kia Niro Facelift

Til noget helt andet, så har Kia's populære hybrid fået et facelift
Ny front og- bagkofanger er kommet i stil med E-Niro. Motoren er dog den samme 1,6 sugemotor med et 60 hk batteri og 140 Hk. Dog er der kommet mere sikkerhedsudstyr, hvor Stop & Go, Smart Cruise Control og  Lane Following Assist er nu standard. I kabinen finder man også det nye 10,25" touch skærm fra Hyundai Ioniq.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Ferrari F8 - det næste skud fra Ferrari
Kommentér på:
Ferrari F8 - det næste skud fra Ferrari
x