Ferrari Purosangue - Bilen Ferrari nægtede at bygge!

Ferrari Purosangue - Bilen Ferrari nægtede at bygge!

597visninger 2 svar | 13. sep 2022Ferrari udtalte engang at de aldrig ville udvikle en SUV-Ferrari, som i aldrig nogensinde. Alligevel skiftede Ferrari mening, og det skyldes nok konkurrenternes enorme salg med ligne model.  Set hos konkurrenterne, så består bare 50% af Aston Martin salg på den helt nye DBX. Derved er Porsche eller Lamborghinis mest solgte model, nemlig deres SUV'er. 


Her er den så, Ferrari Purosangue - hvad oversat fra Italiensk betyder  fuldblods - er ikke bare den første SUV fra Ferrari, men rent faktisk også den første firedørs model fra Ferrari. Dog hvis man ser bort fra et par enkelte modeller speciel bygget for en hvis Sultan af Brunei.

Purosangue kommer kun med én motor, og her kunne man nemt tro at det enten var deres nye 3-liter V6 Hybrid eller den velkendte 4-liter V8 Turbo. Men nej. Ferrari har løftet fingeren i vejeret til alle de økonomiske biler, hvor Purosangue er udstyret med en større 6,5 -liter suge V12 motor med 725 hk og 716Nm. 
I sammenligning med konkurrenterne fra Lamborghini Ururs, Bentley Bentyga Speed eller den helt nye Aston Martin DBX707, sætter Purosangue en ny standard for denne sub-klasse af de ultimative Performance SUV'er.  Et er at Purosangue yder flere hestekræfter, andet er Lamborghini Urus fås kun med en mindre 4,0 V8-motor fra Audi. Tophastigheden er begrænset til 310 km/h, og den kan køre 0-100 på blot 3,3 sekunder. Selvom Purosangue trækker med alle firehjul, så er Purosangue dog ikke bygget til at køre Off-Road. I stedet skal den ses som en hurtig stor rejsevogn. Gearkassen er monteret bagi som på deres Superbiler, hvor det er et 8-trins Dobbeltkobling gearkasse, der hjælper med at skubbe bilen frem. 

Til trods for Purosangue er den største Ferrari nogensinde udviklet størrelsesmæssigt, gemmer den kun på 473 -liter Bagagerumsplads, og det rent faktisk mindre ned det hvad man finder i en Volkswagen Golf.  Desuden er Purosangue også kun udelukket en fire personers personbil. Dog har den et "Party trick", som de andre ikke har. Den har nemlig selvmordsdøre for en bedre åbning til bagpassagerne. 

Den nye Ferrari Purosangue forventes at blive den bedst sælgene model hos Ferrari. Prisen er dog ukendt. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Ferrari Purosangue - Bilen Ferrari nægtede at bygge!
Kommentér på:
Ferrari Purosangue - Bilen Ferrari nægtede at bygge!
Annonce