Ferrari Roma og Mclaren Elva

Ferrari Roma og Mclaren Elva

974visninger 0 svar | 13. nov 2019
I dag skal vi se på to store nyheder fra de store Super mærker, Ferrari og Mclaren.

Ferrari Roma 



Ferrari Roma er en ny 2+ GT'er fra det Italienske mærke. Inspirationen stammer fra Italiens hovedstad Rom og dens flotte arkitektur. Roma fortsætter fodsporerne for Ferrari's GT'er med motoren foran. Dog finder man ikke en V12'er, men man må nøjes med en turbo-modificeret 3,9 V8 med 620 hk og 750Nm. 
Roma låner samme otte-trins DCT automatgear fra den kommende Ferrari SF90 Strdale. Roma er også en ret let bil i sin klasse, hvor den blot vejer 1472 kg. 0-100 kan den gøre på 3,4 sekunder og 9,3 sekunder til 200. 

Ferrari har været meget sparesomme med detalijerne, men på billederne kan man se den får samme store 16" digitale instrumentering fra SF90 Stradale og et nyt Touchskærm i midten af kabinen, som hos Porsche og den nye Corvette. Skærmen overtager for de analogiske knapper. 



Ferrari har ikke udtalt endnu, hvornår man kan bestille/købe den nye Roma. 




Mclaren Elva


Den anden nye Superbil er fra Engelske Mclaren. 

Den nye Mclaren Elva, bliver en del af Mclaren's Ultimate Serie, hvor de kun bygger 399-udgaver. 
Som hos Ferrari, bruger den også en ottecylindret motor, hvad bliver en 4-liter med 815 hk og 800Nm.  Elva er dog inspireret af Mclaren's racerbiler fra 1960'erne, hvor Elva bliver mærkets første Mclaren med"Open-cockpit". Altså at der ingen forrude eller tag er! 0-100 kan den gøre på under tre sekunder og 0-200 på 6,7 sekunder!!



Elva bliver også den første Mclaren, som kommer med noget de kalder for AAMS. AMMS - Active Air Management System - suger luften til sig fra fronten af bilen, og sender luften over eller under bilen. Det skaber en form for et "usynlig" forrude.  Mclaren kaldet det selv for " Bubble Of Calm. 

I forhold til Ferrari, så har Mclaren meldt ud at de første kunder vil modtage Elva slutningen af 2020, til en den tunge sum af ca. 17 mio. kr. Uden Afgift. 




Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg




  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Ferrari Roma og Mclaren Elva
Annonce