Finansier din drømmebil – sådan!

Finansier din drømmebil – sådan!

2. mar 2018

For nogle er deres bil ene og alene et middel til at komme derhen, hvor de skal – et nødvendigt transportmiddel – mens bilen for andre er en stor del af deres livsstil. Nogle skifter fælge, når de er nødt til det, fordi de andre er gået i stykker. Andre skifter fælge, når der er kommet nogle nye uundværlige nogle på markedet. Nogle skifter bil, fordi den gamle ikke kan slæbe sig én meter mere, mens andre skifter biler af lyst. Uanset dit behovsmønster, og uanset hvad en ”drømmebil” er for dig, kan du læse med her for gode råd til, hvordan du bedst muligt finansierer den.

 

Leasing


Leasing har for alvor vundet indpas i danskernes hjerter i de senere år, idet metoden repræsenterer en nem og økonomisk tilgængelig måde at få en ny bil på. Leaser man i stedet for at købe, betaler man en fast ydelse for bilen hver måned. Man bliver fri for overraskelser i sit bilbudget, ligesom man nogle steder endda har mulighed for at inkludere service på bilen i leasingaftalen. Når din leasingkontrakt udløber, kan du igen få en ny bil. Leasing henvender sig især til dem, som sætter stor pris på at kunne udskifte sin bil jævnligt uden at betale en formue hver gang, og det er lige præcis det, metoden giver mulighed for.

 

Billån – den direkte vej


At ansøge om et billån må anses for at være en af de mest direkte veje, du kan gå for at få råd til drømmebilen. Vælger du et billån, kan du søge om lånet online, hvilket gør det til en nem og fleksibel type lån. Derudover vil der typisk gå meget kort tid fra ansøgningen om lånet, til at pengene rent faktisk står på din konto, ligesom du ofte kan slippe uden at skulle betale noget i udbetaling.

 

Finansiering gennem forhandler


Mange bilforhandlere tilbyder også finansiering af din nyindkøbte bil – ny som brugt. Der tilbydes ofte en fleksibel og billig finansiering, som tilpasses til den enkelte kunde, hvad enten bilen er til privat- eller erhvervsbrug, om bilen er ny eller brugt, eller om det skal være til fast eller variabel rente. Ved at finansiere direkte hos forhandleren, kan man tit få et skarpt billån, som passer rigtig godt til egne ønsker, ligesom udgifterne til bilen holdes nede.

 

Den rigtige finansiering for dig!


Alle veje fører til drømmebilen – næsten i hvert fald. Her blev i hvert fald listet tre gode måder at få råd til drømmebilen på: leasing, billån eller finansiering direkte gennem bilforhandleren. Hvilken vej du vælger afhænger naturligvis af, hvem du er som person, samt hvad dit bilbehov er. Leasing er ideelt til dig, som ser din bil som en integreret del af dit image – til dig, som sætter pris på at kunne skifte din bil ud jævnligt, mens de traditionelle lån repræsenterer den mere gængse vej at gå. Uanset hvilken finansieringsvej du går, kan det give rigtig gode muligheder for at bringe dig tættere på drømmebilen.

 

 

 

 

 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce