FISKER RONIN, PEAR, ALSKA og FORCE E.

FISKER RONIN, PEAR, ALSKA og FORCE E.

2227visninger 0 svar | 4. aug 2023
OBS OBS! Da der ikke findes nogle officielle pressebilleder da dette emne blev skrevet, har jeg derfor brugt screenshots fra deres liveudsendelse. Beklager...

I løbet af natten præsenterede FISKER deres kommende modelprogram og fremtidsudsigterne for mærket. Hele fire modeller blev stolt fremvist, herunder FORCE E, RONIN, PEAR og den imponerende ALASKA PICK-UP. En fælles træk ved alle nye FISKER-biler er, at de vil være udstyret med "udstyr," som aldrig før er set i nogen bil.


 FISKER OCEAN FORCE E Vi har tidligere set FORCE E, men dette er første gang, vi ser den fulde produktionsklare udgave af, hvad måske er den mest klimavenlige OFF-Roader i verden. FORCE E er grundlæggende en OCEAN med mere frihøjde og enorme OFF-Road dæk til de mest ekstreme veje. Hvis man har købt en normal OCEAN og gerne vil eje en FORCE E, er dette muligt, da FISKER vil gøre det muligt at ombygge sin OCEAN til en FORCE E-udgave. Den nye FORCE E vil være tilgængelig fra starten af 2024.

FISKER ALASKAALASKA er endnu en konkurrent på det voksende marked for de store, imponerende PICK-UP's. Mens vi endnu ikke har alle detaljer om ALASKA, ved vi, at den er bygget på OCEAN's platform. Alligevel skiller ALASKA sig ud fra mange andre PICK-UP's, ifølge Henrik Fisker. Den er ikke i samme størrelse som FORD F150 Lightning eller den kommende TESLA Cybertruck. I stedet har ALASKA en størrelse, der ligger tættere på MAXUS T-90. 

Målet med ALASKA er at skabe en kompakt Pick-up, der også kører som en sportslig personbil. Som altid med Fisker, har denne elbil også et par unikke egenskaber, som aldrig før er set på et køretøj. Faktisk har den ikke bare én, men to... Nej, vent, tre! For det første kan den åbne hele bagenden op eller ned, hvilket giver den ekstraordinært meget plads, på trods af dens kompakte størrelse. For det andet vil ALASKA være den letteste Pick-up nogensinde, og for det tredje har den den største kopholder i en bil nogensinde. ALASKA forventes at være tilgængelig på markedet fra december 2024 med en imponerende rækkevidde på op til 547 km. Prisen starter fra 45.000 USD, hvilket svarer til cirka 300.000 kr.

FISKER PEAREn af de mest efterspurgte modeller fra FISKER er deres "PÆRE," eller PEAR, som den nu hedder. PEAR er lillebroren til OCEAN og har omkring samme størrelse som en VW ID.4, plus eller minus. En unik funktion ved PEAR er, at hele bagenden kan køre op eller ned for en nemmer adgang til bagagerummet.
 Sammenlignet med sine konkurrenter er PEAR en 6-personers model, hvor der kan sidde tre personer foran og tre bagved. Dette er noget, der ikke er set i denne klasse siden HONDA's FR-V. PEAR er designet til at være en prisvenlig bil, og det er opnået ved at genbruge mange af dens materialer i hele kabinen. For eksempel er alle døre indrettet identisk med hinanden, hvilket gør udviklingen billigere. PEAR benytter også en helt ny platform kaldet SVV (SIMPLE VERSATILE VOLLUM)

Med en startpris på 29.000 USD i Nordamerika, hvilket svarer til under 200.000 kr., er PEAR et attraktivt tilbud. Dog vil bilen først være klar i midten af 2025, på trods af at Henrik selv siger, at den grundlæggende er produktionsklar.
FISKER RONIN RONIN er uden tvivl den mest spændende model fra FISKER, da det er mærkets flagskib. Denne åbne GT kan accelerere fra 0-100 km/t på blot 2 sekunder, hvilket er imponerende. Endnu mere interessant er dens forventede rækkevidde på omkring 900 km, hvilket vil sætte rekord for en produktionsklar elbil! Og som en ekstraordinær egenskab er det den første 4-dørs åbne bil nogensinde. 
RONIN vil bruge tre elektriske motor, hvor den yder mere end 1000 hk. 


Ifølge Henrik Fisker viser RONIN også, hvad man kan forvente af øvrige kommende elbiler fra mærket, både når det kommer til teknik og design. RONIN forventes at være klar tidligt i 2025. 

- Og hvor stammer navnet RONIN fra? Jo, det stammer selvfølgelig fra filmen med samme titel! ALLE BILERNE KAN ALLEREDE FORUDBESTILLES PÅ DERES HJEMMESIDE!. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
FISKER RONIN, PEAR, ALSKA og FORCE E.
Annonce