Folieindpakning eller omlakering af bil?

Folieindpakning eller omlakering af bil?

5. mar

Slitage af din bils overflade er nærmest uundgåelig med sand, grus og småsten, der flyver rundt i luften. Derfor er der ikke noget at sige til, at din bil med tiden vil få en del ridser i lakken. Heldigvis findes der løsninger som folieindpakning og omlakering, der kan få din bil til at fremstå som ny udvendigt igen. Dog er det værd at overveje fordele og ulemperne ved de to løsninger alt efter, om din bil er splinterny eller op i årene. 

Hvad er folieindpakning?

Måske har du aldrig hørt om folie indpakning af biler før? I så fald vil du blive overrasket over foliens egenskaber. Folie til indpakning af bil fungerer som et beskyttende lag, da hele bilen bliver “betrukket” med folie, der følger bilens former og linjer. Hvis det gøres professionelt, vil du sjældent kunne se forskel på en nylakeret bil og en bil pakket ind i folie. Men der er en lang række fordele ved at vælge foliens egenskaber alt efter dine behov.

Fordele 

Får din bil til at fremstå spritny udvendigt: Med folieindpakning vil selv den mest medtagede bil komme til at fremstå som ny. Folien dækker nemlig alle synlige ridser og slitage, som der end måtte være i bilens overflade.


Beskytter den underliggende lak: Har du en spritny bil, eller vil du blot passe godt på din bil, er folie en ideel løsning. Folien fungerer nemlig som et beskyttende lag, der beskytter den underliggende lak fra ridser og stenslag. Desuden vil din bil igen fremstå som ny, når du vælger at tage folien af.


Ingen grænser for kreativitet: Der findes ingen grænser for farver og farvekombinationer, når det kommer til folie. Med folieindpakning kan du tilføre din bil dit helt eget personlige touch og blive den mest opsigtsvækkende bil på vejene.

Ulemper

Folie giver et mere mat udtryk end lak: Hvis du er pjattet med at spejle dig i bilens overflade, så vil en omlakering være at foretrække. Folie giver nemlig bilen et mere mat udtryk og vil aldrig kunne fremstå lige så skinnende som en nylakeret bil.


Prisen: Har du set dig lun på mange af foliens egenskaber, er det en god ide at undersøge priserne sammenlignet med en omlakering. Folieindpakning af bil kan nemlig være lige så dyrt som en omlakering, og så kommer det ned til, hvad du i sidste ende er mest til. En kortvarig og spejlblank overflade eller en bil fri for ridser?Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x