Ford Explorer EV - Et nyt kapitel hos Ford

Ford Explorer EV - Et nyt kapitel hos Ford

2341visninger 1 svar | 21. marFORD har et mål om at være et fuldt elektrisk bilmærke inden 2030, og allerede i 2026 vil FORD ikke længere sælge "rene" benzin eller dieselbiler. Derfor kan Ford stolt præsentere for nok den vigtigste model for os europæer. Nemlig den nye kompakte FORD EXPLORER EV. 

Navnet Explorer kender mange nok fra den enorm store SUV fra Amerika, men selvom begge biler deler samme navn, så har begge biler intet tilfælles. Denne Ford er faktisk ikke helt en FORD da den deler platform og teknik med den tyske elbil Volkswagen ID.4!. 


Derfor bruger begge biler også samme elektriske drivlinje. 

FORD EXPLORER EV vil kunne fås med firehjulstræk eller forhjulstræk fra enten et 58 kWh eller 77 kWh batteri. En ydelse fra 150 hk og op til 299 hk i den store udgave.  Op til 550 km på en rækkevidde. 

Selvom den deler teknik med VW ID.4, så minder bilerne ikke om hinanden, hvor FORD er gået en anden retning med sit design. 

I kabinen er det heller ikke som hos VW. I stedet har FORD gået en helt anden designvej, hvor de introducer for et nyt 15" MYSYNC Touchskærm.
Af plads kan den nye EXPLORER EV rumme op til 450 liter bagagerumsplads, udover det store "MEGAKonsol" rum mellem forsæderne. 
Den nye FORD EXPLORER EV skal sælges sammen med Mach-E og den store F-150 Lightning i Europa. 
FORD EXPLOERER bliver desuden bygget på en ny fabrik i den tyske by Cologne. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Ford Explorer EV - Et nyt kapitel hos Ford
Kommentér på:
Ford Explorer EV - Et nyt kapitel hos Ford
Annonce