CHOCK! SSANGYONG GØR COMEBACK, NYT NAVN!

CHOCK! SSANGYONG GØR COMEBACK, NYT NAVN!

2789visninger 1 svar | 21. mar 2023



Måske er KG Mobility et ukendt navn for dig? Det er ikke overraskende, da det faktisk repræsenterer et helt nyt bilmærke fra Sydkorea. Ikke desto mindre er der en interessant historie bag det. KG Mobility er faktisk en videreførelse af det velkendte mærke Ssangyong, som trak sig ud af Danmark i 2020.

KG Mobility, tidligere kendt som SsangYong Motor, har løftet sløret for detaljerne om deres seneste elektriske SUV, Torres EVX. Denne elektriske udgave af Torres markerer begyndelsen på KG Mobility og blev præsenteret sammen med flere konceptbiler på Seoul Mobility Show. 

I hjertet af den nye TORRES EVX finder man en enkelt elektrisk motor, der leverer  204 hestekræfter og er placeret forrest i køretøjet. På trods af SUV'ens robuste udseende er Torres EVX udelukkende forhjulstrukket, i hvert fald indtil videre. Batteripakken er på 73,4 kWh og benytter det såkaldte LFP-teknologi, som er leveret af kinesiske BYD. Den imponerende elektriske rækkevidde opgives til op til 500 km.  

Den elektriske version af Torres, kendt som Torres EVX, har vist sig at være betydeligt mere kraftfuld end den benzindrivet udgave!. Ja, TORRES fås også med en turboladet 1,5 med 170 hk, for dem der endnu ikke er klar til at gå den elektriske vej. Det er dog vigtigt at bemærke, at den benzin-drevne Torres er den eneste, der tilbyder en mulighed for firehjulstræk, hvilket kan være afgørende for nogle købere, især dem, der står over for udfordrende vejforhold eller ønsker øget trækkraft. På den anden side fremhæver Torres EVX elektrificeringens fordele ved at levere imponerende kraft uden at gå på kompromis med miljøvenlighed og bæredygtighed.

Med en længde på 4.715 mm, en bredde på 1.890 mm og en højde på 1.725 mm er Torres EVX en imponerende stor SUV, der tilbyder masser af plads til passagerer og bagage. Denne dimension gør den lidt større end den populære Nissan X-Trail og giver køreoplevelsen et rummeligt præg. Ved første øjekast skiller Torres EVX sig ud fra den almindelige Torres med en moderniseret front. De slankere LED-forlygter giver bilen et skarpere og mere moderne look, mens den oplyste kølergrill tilføjer en futuristisk touch. De forskellige kofangerindtag fuldender det forreste design, der udstråler dynamik og teknologi. 



 Træder vi ind i Torres EVX, bliver vi mødt af et avanceret og stilfuldt interiør, der byder på en række moderne funktioner og materialer. I kabinen finder vi et digitalt instrumentbræt med to skærme, hver på imponerende 12,3". Disse skærme er elegant monteret i en enkelt panel, hvilket giver en sømløs og minimalistisk visuel effekt. Det digitale cockpit giver føreren adgang til en bred vifte af oplysninger og kontrolmuligheder med et tryk på en knap. Sædebeklædningen er udført i kunstlæder, der ikke kun giver komfort, men også en luksuriøs fornemmelse.

Det er usikkert, om vi vil se KG Mobility i Danmark, men det er absolut værd at se frem til, for det ser ud til, at denne gang har både SSANGYONG og KG Mobility muligvis fundet en plads på markedet!




Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  CHOCK! SSANGYONG GØR COMEBACK, NYT NAVN!
Kommentér på:
CHOCK! SSANGYONG GØR COMEBACK, NYT NAVN!
Annonce