Ford Fiesta - Den populærer minibil i nye klæder

Ford Fiesta - Den populærer minibil i nye klæder

685visninger 3 svar | 16. sep 2021


Ford Fiesta er en af de bedst sælgende Ford'er i Danmark, hvor mange også mener at det er den bedste minibil i klassen. Nu er det tid for modellen får sit "Midt livs opdatering"...

Den nye Fiesta har fået en større gril og nyt lygtedesign foran, hvor Fiesta skal præsentere et nyt designsprog for mærket. Standard fås Fiesta nu med LED-forlygter og Matrix LED kan tilkøbes for første gang i en Fiesta.  Et hurtigt kig på den nye Fiesta, kan man spotte at baglygterne er blevet lidt mørkere i glasset, for at gøre den mere sportig at se på. To nye farver er også blevet tilføjet kaldet; Boundless Blue og Beautiful Berry.

Af motorer er der ikke sket noget nyt, udover at man ikke længere kan købe en diesel og sugemotoren uden turbo udgår også. Derfor starter programmet ud med den velkendte 1,0 med turbo med 125 hk.  mild Hybrid kan fås i den med 155 hk. Den vilde ST findes endnu med 200 hk fra en 1,5'er. Alle motorer er kun på 3-cylinder. ST yder dog nu 320Nm end de 290Nm fra tidligere. 0-100 på 6,5 sekunder. 

Motorprogram: EcooBoost= turbobenziner
1,0 EcooBoost 125 hk, 170Nm 
1,0 EcooBoost mHEV 155 hk, 240Nm 
1,5 EcooBoost 200 hk, 320Nm 



I kabinen kan man for første gang få et digitalt instrumentering i en Fiesta på 12,3". Ellers har den samme 8" Touchskærm med mulighed for at få adgang til Ford SYN 3. Sikkerheden er også blevet opdateret, hvor Fiesta kommer udstyret med noget de kalder for Wrong Way Alert. Det går ud på at der sidder et lille kamera foran forruden, som scanner vejen for modkørende biler.Skulle en bil køre direkte imod en, vil sensoren i forruden advære føren i en god tid.

Den nye Fiesta forventes i landet start 2022. Den vil også fortsat  kunne fås i den højbenet Active-udgave og som en lille varebil. 



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Ford Fiesta - Den populærer minibil i nye klæder
Kommentér på:
Ford Fiesta - Den populærer minibil i nye klæder
Annonce