Ford KA Plus og gammel Fiesta med nyt ansigt?

Ford KA Plus og gammel Fiesta med nyt ansigt?

1385visninger 3 svar | 5. feb 2018
Ford KA PLUS

Ford's mindste KA+ har virkelig ikke været en storsæller i Europa, trods dens størrelse i Mikrobils-segmentet. Dog spørg man Ford, så er det ikke en Mikrobil, men en bil i det mere A"typiske klasse for de "kompakte" minibiler, hvor vi kender DACIA Sandero, forrige Nissan Micra og Mitsubishi Space Star. Det er faktisk heller ikke forkret, da den nye Ford Ka+ bliver solgt i nogle af landene i Sydamerika som deres Fiesta-klasse bil. 

Bort fra alt det, så har Ford alleredet givet den næsten nye KA+ et facelift i Europa, hvor en ny frontKofanger er ankommet i Fiesta stil. Dog den største nyhed er deres 6,5" Toushskærm fra den nye Fiesta. Det har virkelig hjulpet på designet i kabinen, hvor man virkelig skal være en kender for at kunne spotte forskellen imellem en Fiesta og Ka. Ford lover også at Android Aut ell. AppleCarPlay vil være standard på alle modeller. 


Selvom motorprogrammet er det samme, udover at benzinmotoren har fået et lille pust, så introducere Ford for en ny Active model. Active får den lille Ka+ til at se lidt mere Crossoveragtig ud med 23mm mere frihøjde end en normal Ka+. Ford KA+ Active er i klasse med VW UP! Cross, Opel Karl Rock og den kommende Kia Picanto X-Line. Ford KA+ motorprogram:
Benzin 
1,2 Ti-VCT 70 Hk 20 km/l
1,2 Ti-VCT 85 Hk 21 km/l 
Diesel
1,5 TDCi 95 Hk 31 km/l--------------

Datsun Cross 

Et andet mærke som prøver med en lille minibil i Crossover klæder, er Nissan's Discount mærke Datsun. Datsun Cross, som bliver bygget i sammenarbejde med Russiske Lada, har bragt denne yndige bil til Østeuropa, som er baseret på deres Datsun Go-model. 

I forskel til GO modellen, så har Cross fået et nyt skarpere front og hele 200mm mere frihøjde! Motoren forbliver dog den samme 1,2 78 Hk motor med eller uden CVT-gear. 
------------------
Ford Fiesta Facelift!
Har Ford også faceliftet Fiesta'en? 

Både ja og nej, for dette facelift gælder kun på den Sydamerikanske model, der desværre stadig må nøjes med den forrige model. Nu har den fået et facelift, hvor der faktisk er kommet et ret smart frontkofanger som frisker den ellers 10 år gamle bil op.  Udover det, så kan man nu også pynte sin Fiesta med nye 17" sorte fælge og sorte sidespejle. Dog har Sydamerikanerne ikke fuldt med når man ser på antenne....


I kabinen er der også sket lidt, hvor en større skærm har fundet vej med MY Sync 3


På motorsiden findes den velkendte 1,0 ECOBOOST endnu, men en ældre 1,6 sugemotor er stadig også en mulighed...

------------------------

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Ford KA Plus og gammel Fiesta med nyt ansigt?
Kommentér på:
Ford KA Plus og gammel Fiesta med nyt ansigt?
Annonce