Ford KUGA 2024 -Den populærere familiebil i nye klæder

Ford KUGA 2024 -Den populærere familiebil i nye klæder

4080visninger 1 svar | 17. jan


Siden lanceringen af den tredje generation af Fords populære SUV, KUGA, har den i lang tid været Danmarks mest solgte bil. I 2024 gennemgår denne bil en opdatering, også kaldet facelift, der inkluderer forbedret ydeevne og nyt design. 

For de dedikerede Ford-entusiaster er designændringerne måske ikke helt nye, da bilen det seneste år har været tilgængelig i Nordamerika under navnet Escape. Nordamerikanerne fik faktisk det faceliftede KUGA før europæerne. Designet minder om den foregående KUGA, men fronten er blevet gjort mere sporty at se på. 

Hjertet i KUGA'en udgør det mest populære valg for os danskere. Den er nemlig kun tilgængelig med deres 2,5 firecylindrede Plugin-Hybrid, der nu yder 243 hk og kan accelerere fra 0-100 km/t på 7,3 sekunder. Desuden bliver den ellers utroligt sjældne 1,5 dieselmotor udgået. En 1,5 benzinturbo (150 hk) findes stadig, men den hopper over i det danske model program!. Den førnævnte 2,5 PHEV bruger et 14,4 kWh batteri og kan køre op til 70 km på strøm. Indvendigt har touchskærmen fået vokseværk til 13,2”, så du i den nye og opdaterede Kuga Plug-In Hybrid kan benytte dig af en større og forbedrede skærm. Den giver adgang til Fords seneste SYNC 4 infotainmentsystem, der er drevet af  5G. Infotainmentsystemet er trådløst kompatibelt med både Android Auto og Apple CarPlay.  Andet nyt fås KUGA med to nye farver (Dem på billedet) kaldet Desert Island Blue og  Bursting Green.


Den nye KUGA bliver bygget på Fords fabrik i Spanien. De danske priser forventes at blive offentliggjort til Februar.. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Ford KUGA 2024 -Den populærere familiebil i nye klæder
Kommentér på:
Ford KUGA 2024 -Den populærere familiebil i nye klæder
Annonce