Ford Mustang - En Legende takker af.

Ford Mustang - En Legende takker af.

446visninger 1 svar | 15. sep 2022


I nat blev den syvende generation af Ford's mest ikoniske model kaldet Mustang præsenteret. Desværre er dette nok også sidste gang, at Ford udvikler en benzindrivet Mustang, inden mærket går 100% ind for elektriske biler. 

Dette er som sagt nok den sidste Mustang, der bliver drivet af fossile brændstoffer, men heldigvis findes der stadig biler som denne i verden lidt endnu.  Af motorer er det som før, og trods for Ford endnu ikke har præsenteret for de endelig specifikationer, så vides det at Mustang fås med enten en 2,3 Eccoboost motor eller en 5,0 "Coyote" V8 motor endnu.  Mere interessant er at der også kommer en såkaldt Dark Horse udgave af den 8-cylinderet udgave. Dark Horse er en mere bane-fokuseret udgave, der har rødder fra den forrige Shelby GT500 Mustang.  Den forventes med ca. 500 hk. 
Af gearmuligheder i enten den 2,3 -liter eller 5,0 V8, fås de begge med et 10-trins automatgearkasse eller et 6-tris Manuel gear.Kabinedesignet i en Mustang har nok aldrig været mærkets mest interessante designpunkt, men med syvende generation har man forsøgt at gøre noget anerledes. Nu kommer Mustang for første gang  med et 12,4 " Digitalt instrumentering og et 13,4" SYNC4 Touchskærm ved siden af.  interiøret minder måske lidt om det man finder på den helt nye BMW 3-Serie. Dog har de nye Mustang køber også mulighed for at tilkøbe et B&O anlæg med 12-højtaler. 

Til sidst er der bare at skrive, at den nye Mustang forventes til landet i midten af 2023 med begge motorer. Dog vides det ikke endnu, om Dark Horse-udgaven overhovedet kommer til Europa. Vi krydser finger. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Ford Mustang - En Legende takker af.
  •   15. sep 2022 Jeg tror muscle cars står overfor en større udfordring, og derfor er på vej til at forsvinde. Der kommer nok ikke en ny Camaro og Challenger/Charger bliver jo elektrisk.

    Den yngre generation har ikke de minder om brølende muscle cars, som ældre generationer har, og det er nok de færreste unge (amerikanere) der er vokset op med en muscle car. Så nostalgien mangler.

    Og der er i de senere år kommet mere og mere fokus på køreegenskaber, især på bane, blandt det købedygtige publikum. Og der passer muscle cars' 1/4 mile fokus bare ikke rigtigt ind.

    Ser man på både Mustang og Camaro, har de gennem nu flere år tilbudt udstyrspakker rettet mod banekørsel. Tider på Nürburgring er næsten blevet den vigtigste opgivelse for performance biler i dag. Tiden er bare løbet fra brølende biler med provokerende design, som ikke rigtigt kan følge med især tyske performance biler.


Kommentér på:
Ford Mustang - En Legende takker af.
Annonce