Ford Ranger - Amerikansk stil i Europæisk størrelse

Ford Ranger - Amerikansk stil i Europæisk størrelse

502visninger 1 svar | 24. nov 2021


YES SIR! Den nye Range fra Ford er muligvis den bedst designet Pick-Up længe, hvis man er til den Amerikanske-still. Ranger ligner nemlig en lille udgave af den Amerikanske Ford F-150 - men Ford har dog en lille hemmelighed i ærmet omkring den nye Ranger...


Ford har præsenteret for en ny Ranger til det Europæiske marked, hvor den skal konkurrer imod den nye Toyota Hilux. Selvom man ikke har med en F-150 at gøre, så er den nye Ranger en af de største i klassen herhjemme, hvor dens lad er vokset med 50 mm i længden og bredden. 
Som så mange nye biler og deres sikkerhed, vil Ranger også kunne fås med det såkaldte Matrix LED-lys for bedre sigtbarhed, gældende både for føreren og de andre bilister på vejen. 

I Nordamerika findes en anden Pick-Up fra Ford kaldet Maverick, og de ligner meget hinanden i sit design og størrelse. Derfor Kunne man måske godt tro at begge biler var baseret på hinanden, men dette er ikke tilfældet, efter som at den nye Ford Ranger bliver bygget på en kommende model fra Volkswagen! 
Modellen i tale er en kommende VW Amarok. 

Ranger har fået et helt nyt motorprogram som er bestående af to firecylindre og en V6'er.  Den store V6-dieselmotor har ford ikke udgivet nogen form for information om endnu, men det forventes at være en videreudvikling af VW's egen 3,0'er. Den forventes iøvrigt med omkring 240 hk. Næste motor i rækken er 2-liter diesel, og den  vil komme i to versioner. Igen har Ford holdt det tekniske tæt på sig, men det forventes også at være VW's egen 2-liter TDI'er. Dog ved man at den vil kunne fås med en eller to turboer med omkring 150 til 200 hestekræfter. Til sidst vender benzinmotoren tilbage til europa i en Ranger.  Det er dog Ford's egen motor med den velkendte 2,3 turbo fra Mustang'en. Den vil muligvis yde over 300 hk. 
Ranger er udstyret i den mindste model med seks manuelle gear, så vil et 6-trins AUT. også være muligt. I den helt store udgave med V6-motor, bruger denne model et nyt 10-trins AUT. 



I kabinen kommer Ranger med enten et 10" eller 12" højkantet SYNC4 Touchskærm fra den nye Mustang Mach-e.  Ranger er

Ford Ranger forventes først til Europa et godt stykke inde i 2022, og omkring 2023 vil en Plug-in Hybrid lande. 



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Ford Ranger - Amerikansk stil i Europæisk størrelse
Kommentér på:
Ford Ranger - Amerikansk stil i Europæisk størrelse
Annonce