Fordele ved leasing af bil

Fordele ved leasing af bil

16. dec 2020

Vi danskere er fuldstændig tossede med biler. Det er ganske normalt for et voksent menneske i landet at have en bil, og vi nyder at køre både nært og fjernt i dem. For mange arbejdende i dette land er biler dog også en nødvendighed. Bilen er noget, mange danskere er afhængig af. Dette ses ofte i tilfælde med folk, der dagligt pendler på arbejde eller skal bruge bilen til at køre børnene frem og tilbage fra skole eller sport. Bilen er derfor også en stor udgiftspost i mange danske husholdninger, og bilen er noget, hvor man gerne vil have noget for sine penge. Heldigvis så er der andre måder at købe bil på end at købe en spritny øse fra udstillingsvinduet. Det er noget mange ikke har decideret råd til. Man kan for eksempel vælge at købe en brugt bil, hvis man har mod på det. Her kan man spare gode penge og gøre et godt køb. Men man kan også vælge at finansiere øsen via leasing af bil. Leasing er ikke en lige så kendt eller udbredt finansieringsmetode. Men der er en chance for, at det måske er den rette metode for dig og dit behov. Er du lidt i tvivl om, hvilke fordele der kunne være ved at lease en bil? Så læs med på denne korte liste over nogle af fordelene ved at lease en bil.

Ingen ubehagelige overraskelser

Når man køber ny eller brugt bil, så er der altid en chance for, at du kan blive ramt af sort uheld. Dette kunne eksempelvis være en spritny bil, der pludselig får en fejl, der skal udbedres på værksted. Dette kan ende med at koste dig meget dyrt og være en ubehagelig økonomisk overraskelse. Når du leaser følger der som regel en serviceaftale med, der dækker eventuelle fejl som disse, så du kan køre med ro i sjælen.

Genialt til dig på et fastlagt budget

Når du leaser, så kender du alle udgifter omkring bilen i hele forløbet. Kan du godt lide at have fuldstændig styr på dine udgifter, og lever du dit liv efter et fastlagt budget? Så giver en leasingaftale den luksus, at du ved præcis, hvad du kommer til at bruge af penge på bilen i hele perioden. Igen: Ingen ubehagelige overraskelser.

Skift bil oftere

Nyder du at få noget nyt at køre i oftere end den gennemsnitlige bilist? Så bør du også overveje at lease. Når du leaser en bil, så er det i en kortere periode på typisk et par år. Herefter kan du lave en ny aftale og prøve en ny og lækker bil af. Hvis du køber en bil fra ny, kan det ikke på samme måde betale sig at skifte den så ofte.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x