Gode råd til at arrangere en romantisk bilferie

Gode råd til at arrangere en romantisk bilferie

20. jun

Annonce fra Philipson Wine

 

Drømmer du om at invitere din partner med på en romantisk bilferie, hvor I kan tilbringe tid sammen, udforske nye steder og skabe fælles minder? Der er noget romantisk over at pakke bilen sammen og tage på roadtrip, uanset om I tager på tur rundt i Danmark eller til udlandet.

 

Det kræver dog, at der er styr på planlægningen – og det indebærer destinationen, overnatning og de små, romantiske overraskelser der skal til undervejs. Her har vi – Philipson Wine – lavet en liste, der sikrer, at jeres tur bliver så romantisk og problemfri som muligt.

 

Vælg den rigtige destination

Start med at beslutte, hvor turen skal gå hen. Er det sommer, så vælg en naturskøn rute, der er rig på smukke udsigter og interessante stop undervejs. Skal turen gå til udlandet, eller tager vil I hellere på sightseeing i Danmark?

 

Hold stemningen romantisk ved at vælge overnatningssteder med omhu. Søg efter små, charmerende hoteller, bed and breakfasts eller ferieboliger, der emmer af atmosfære. Mange steder tilbyder særlige romantiske pakkeløsninger, men I kan også sammensætte turen helt på egen hånd.

 

Skab den perfekte stemning

Gør turen ekstra speciel ved at medbringe små detaljer, der kan skabe en romantisk stemning. Pak en picnickurv med lækre snacks, friske frugter og en flaske champagne. Husk dog at lade bilen stå, hvis der skal alkohol indenbords.

 

Leder du efter inspiration til den helt rigtige champagne? Hos Philipson Wine har vi altid et stort udvalg af champagne og andre former for mousserende vin.

 

Planlæg romantiske aktiviteter undervejs

En af de største fordele ved en bilferie er fleksibiliteten. Det giver jer mulighed for at stoppe undervejs for at udforske spændende steder på ruten. Lav en liste over de steder, I gerne vil se, eller lad jer inspirere undervejs.

 

Husk at tage jer tid til spontane eventyr – nogle gange er de bedste øjeblikke dem, der ikke er planlagt. Ofte er det impulsiviteten, som er mest romantisk, og hvis I følger en klokkeklar tidsplan, kan det hurtigt punktere den romantiske stemning.

 

Lav en playliste, før I tager afsted

Der er ikke noget som god musik på en køretur. Derfor kan det være en god idé at udarbejde en fælles playliste før turen. Inkludér en blanding af afslappende og romantiske numre for at gøre rejsen endnu hyggeligere

 

Herudover er det selvfølgelig vigtigt, at I medbringer snacks til den lange tur, så I ikke ender med at blive sultne undervejs. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce