Gode råd til din vej mod drømmebilen

Gode råd til din vej mod drømmebilen

29. apr 2021

I denne artikel finder du tre gode råd til, hvordan du kan finansiere din drømmebil, uden at du skal være afhængig af live odds eller kviklån, som ellers er den lette løsning, men ikke altid den mest hensigtsmæssige på den lange bane. Til nøds kan dette være en løsning, men det er en god idé at undersøge alternativer i første omgang. I stedet kan du starte med at tage en snak med en bilforhandler, for at høre hvilke tilbud de har. Dernæst kan du aftale et møde med din bankrådgiver - og til nøds tage et lån hos en låneudbyder. 

Tal med din bilforhandler

Når du skal finansiere din kommende bil, så er det nødvendigt, at du taler med den bilforhandler, som har din foretrukne bil på lager. Her skal du så finde det beløb, som bilen vil komme til at koste, så du derefter kan begynde at finde en løsning, når det kommer til finansiering. Hvis du gerne vil købe din kommende bil hos en bilforhandler, så er det som regel en mulighed, at du kan låne penge der. Dette betyder, at du ikke behøver at tage til en separat banke eller anden låneudbyder, men at du kan låne pengene til din bil det sted, hvor du også skal købe den. Ofte kan du også her få en god rabat, hvis du vælger at låne pengene samme sted. 

Tal med din bank

Når du skal finde en løsning, når det kommer til finansiering af din kommende bil, så er det vigtigt, at du kigger på, hvordan dine konti ligger hos din bank. Det er også i et møde med din bankrådgiver, at du kan få råd og vejledning i, hvor mange penge du har råd til at låne. Ofte tilbyder banken også lån til dig, som gerne vil købe en bil, men der kan her være flere krav til at tage et lån, end der er hos en bilforhandler, og der kan være en længere ventetid på lånet. Ved du derfor allerede nu, at du gerne vil låne i banken, så er det en god ide at starte processen tidligt.

Lån hos online låneudbydere

Har du fået en afvisning på din låneansøgning hos bilforhandleren og hos din bank, så kan du altid vælge at låne penge hos en online låneudbyder. Disse tilbyder mange forskellige typer af lån til mange forskellige typer af renter, men du skal være skarp, når du tager denne form for lån, så du ikke kommer til at skade din fremtidige økonomi. 



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce